Fransa Ligue 1 Fransa'da skandal olay! Toulouse harekete geçti, soruşturma açıldı

Fransa'da skandal olay! Toulouse harekete geçti, soruşturma açıldı

17.05.2023 - 10:27 | Son Güncellenme:

Toulouse'da forma giyen Zakaria Aboukhlal, spordan sorumlu belediye başkan yardımcısı Laurence Arribage'ya söylediği sözlerden dolayı kendisine soruşturma açıldı ve kadro dışı bırakıldı.

Fransada skandal olay Toulouse harekete geçti, soruşturma açıldı

Fransa Ligue 1 ekibi Toulouse, Fransa Kupası finalinde Nantes'i 5-1 mağlup ederek kupayı alan taraf oldu. Ancak Toulouse'de forma giyen Faslı oyuncu Zakaria Aboukhlal'nin kutlamalar sırasında spordan sorumlu belediye başkan yardımcısına söylediği iddia edilen sözlerden dolayı tepki çekti.

Haberin Devamı

SKANDAL İFADELER

Marca'nın yaptığı habere göre, Aboukhlal'nin Fransa Kupası kutlamaları sırasında kendisine daha az ses yapmasını söyleyen spordan sorumlu belediye başkan yardımcısı Laurence Arribage'ye "Bizde kadınlar erkeklerle böyle konuşamaz" şeklinde bir cevap verdiği iddia edildi.

Toulouse'dan yapılan açıklamada Zakaria Aboukhlal hakkında soruşturma başlattığını ve soruşturma sonuçlanana kadar da kendisinin takımdan ayrı çalışacağını açıkladı. kulübün yaptığı açıklama şu şekilde "RMC Sport'un Toulouse Futbol Kulubü oyuncusu Zakaria Aboukhlal hakkında yayınladığı ciddi iddialar karşısında kulübümüz iç soruşturma gerçekleştirecektir. Soruşturma sürdürülürken, bir sonraki duyuruya kadar futbolcunun kadro dışı kalacağını ve kulüpten yapılacak ikinci açıklamaya kadar konuyla ilgili herhangi bir yorumda bulunulmayacağını belirtiriz." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Yazarlar