BursaSpor Frey: Beşiktaş maçını alacağız

Frey: Beşiktaş maçını alacağız

05.09.2013 - 13:46 | Son Güncellenme:

Bursaspor'un kalecisi Sebastien Frey, Beşiktaş maçını almak istediklerini söyledi.

Frey: Beşiktaş maçını alacağız

Bursaspor'un kalecisi Sebastien Frey, Beşiktaş maçını almak istediklerini söyledi. Bursaspor'un günden güne iyiye gittiğini belirten başarılı kaleci Sebastien Frey, "Bu ilk beş maçta gözlemlediğim kadarı ile takım ligde iyiye gidiyor. Her oynadığımız maçta daha iyi oluyoruz ve üstüne koyuyoruz. Ben de Burada olmaktan çok mutluyum. Her geçen gün daha iyi oluyoruz." dedi.

Haberin Devamı

Kendi performansını nasıl bulduğunun sorulması üzerine ise Frey, "Tabii ilk başka biraz zorlandım, hazırlık kampına biraz geç katıldım ve form tutmak biraz zaman aldı. Ama şu anda iyiyim şu anda performansımdan genel olarak mutluyum." şeklinde cevap verdi.

"BURSA, YENİDEN İNŞA EDİLEN BİR KENT"

Bursa hakkında izlenimlerini ise Türkiye ve Bursa olarak genel itibari ile güzel düşünceler edindiğini anlatan yeşil-beyazlı kaleci Frey, şunları söyledi: "İlk izlenimlerim Bursa hakkında çok güzel. Türkiye ve özellikle Bursa'da yaşadığım itibari ile pozitif. Benim için biraz sürpriz oldu ama sosyal anlamda ve diğer anlamda çok güzel. Kentin yeniden inşa ediliyor olması, yeni bir stadyum var, yeni yerleşim yerleri var. Bunlar benim hoşuma gidiyor."

Haberin Devamı

Bursaspor taraftarlarına da övgüler yağdıran Frey, "Taraftarlar hakkında önce biraz şaşırdım ama beni şaşırtmayan bir şey var. Ben İtalya'da da bu tarz taraftara alışkındım. Alma ben gerçekten mutluyum, Taraftarlarımızın özellikle iç sahada oynadığımız maçta bize verdikleri destek şunu gösterdi ki bize çok önemli güç veriyorlar ve bizim için çok önemliler." ifadelerini kullandı.

"EZELİ RAKİP BEŞİKTAŞ'I YENMEK İSTİYORUZ"

Frey, Beşiktaş maçı ile ilgili soruya ise lider ve ezeli rakipleri olan Beşiktaş'ı yenmek için sahaya çıkacaklarını belirterek, "Aldığım duyum var ve Beşiktaş'ın Buraspor'un ezeli rakiplerinden biri olduğu. Bu maçın iki önemi var; biri Beşiktaş'ın ezeli rakip olması, biri de Beşiktaş'ın şu anda lider olması. Biz de bu maçı almak istiyoruz. Eminim ki stadyumda atmosfer muhteşem olacaktır ve bu maçı almak istiyoruz." şeklinde cevapladı.

Türk liginin kalitesinin de günden güne arttığına değinen Frey, eskiden daha farklı skorların yaşanmasına rağmen şimdilerde takımlar arasında ki farkın kapandığını söyledi.

Bursaspor'un yedek kalecilerinin de çok kaliteli olduklarını anlatan başarılı kaleci Frey, gelecekte Türkiye'nin önemli kalecilerinden olacaklarını sözlerine ekledi.