NBA Furkan Korkmaz'dan iddialar sonrası açıklama! Türkiye'ye geri dönecek mi?

Furkan Korkmaz'dan iddialar sonrası açıklama! Türkiye'ye geri dönecek mi?

13.02.2024 - 16:44 | Son Güncellenme:

NBA'de 7 sezondur mücadele eden yıldız basketbolcu Furkan korkmaz, Pacers tarafından serbest bırakılmıştı. Milli basketbolcunun yeni takımı için sürpriz bir iddia gündeme gelirken Furkan Korkmaz açıklamalarda bulundu.

Furkan Korkmazdan iddialar sonrası açıklama Türkiyeye geri dönecek mi

NBA’de 7 sezondur Philadelphia Sixers forması altında mücadele eden Furkan Korkmaz, takas döneminin son gününde Indiana Pacers‘a takaslanmıştı.

Haberin Devamı

Bu hamlenin ardından Pacers tarafından serbest bırakılan Milli basketbolcunun yeni takımı için sürpriz bir iddia gündeme geldi. 

NBA’de bu sezon toplam 35 karşılaşmada süre bulan Furkan Korkmaz, maç başına 2.5 sayı ortalaması ile mücadele etmişti.

TÜRKİYE'YE GERİ DÖNECEK İDDİASI

Sports Digitale'in haberine göre Beşiktaş Emlakjet, Furkan Korkmaz ile resmi görüşmelere başladı. Beşiktaş YK Üyesi Umut Tahir Güneş, Furkan Korkmaz’ın temsilcisini aradı ve oyuncunun durumunu sordu.

İŞTE İSTEDİĞİ ÜCRET

Oyuncu tarafı 4 ay için 600 bin dolar istedi. Furkan Korkmaz görüşmelere katılmak için İstanbul’a geldi.

FURKAN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

İddialar sonrası Furkan Korkmaz şu açıklamada bulundu: 

"Benimle ilgili oluşan gündeme istinaden bir açıklama yapmam gerekiyor. All-Star arasında Türkiye'ye tatil amaçlı gelmeyi daha sezon başında planlamıştım. Kısa bir mola ve sevdiklerimle zaman geçirmek dışında herhangi bir geliş amacım yok.

Haberin Devamı

Menajerim NBA'de farklı takımlarla benim adıma transfer görüşmelerimi sürdürüyor; ben de bu nedenle birkaç gün sonra ABD'ye döneceğim. Bana gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, tüm kamuoyunun bilgisine sunarım"