Dünyadan Futbol Futbol - 2014 Dünya Kupası Elemeleri İsveç - Portekiz maçı ne zaman hangi kanalda?

Futbol - 2014 Dünya Kupası Elemeleri İsveç - Portekiz maçı ne zaman hangi kanalda?

19.11.2013 - 15:57 | Son Güncellenme:

İsveç ile Portekiz, Brezilya 2014 vizesini kapmak için son kozlarını oynuyor. İlk maçı kazanan Portekiz az da olsa avantaja sahip. İsveç-Portekiz arasında oynanacak maç ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Futbol - 2014 Dünya Kupası Elemeleri İsveç - Portekiz maçı ne zaman hangi kanalda

2014 Dünya Kupası'na gidecek olan son takımların belli olacağı play-off etabında bugün 4 maç oynanacak. Bu dört maçın arasında bir tanesi var ki, neredeyse tüm gözler onun üstünde olacak.

Haberin Devamı

İsveç:
İlk maçta varlık gösteremeyen İsveç, deplasmanda Ronaldo'nun golüne boyun eğdi ve umudunu ikinci maça taşıdı. İsveç'te Zlatan yine takımın en büyük kozu olacak ve ona yüksek ihtimalle Elmander eşlik edecek. Herhangi bir sakatlık bulunmaması, ev sahibi ekibin lehine. İlk maçta 1-0 yenilen İsveç, sahasında 2014'e giden avantajlı skoru almanın hesaplarını yapacak. Takımda sakat ya da cezalı bulunmuyor.

Portekiz:
İlk maçta 1-0'da olsa kazanarak avantajı elinde bulunduran Portekiz takım oyununa olmasa da, Ronaldo'ya güveniyor. Portekiz hücumunda Ronaldo, Postiga ve Nani üçlüsü büyük ihtimalle yine yerini alacak. Orta alan üçlüsünün Meireles, Veloso ve Moutinho olması beklenen Portekiz, yine 4-3-3 sistemi ile sahaya çıkacak ve İsveç deplasmanından ilk maçta aldığı skor avantaını da kullanarak gülerek ayrılmayı bekleyecek. Portekiz'de sakat ya da cezalı bulunmuyor.

Haberin Devamı

Muhtemel 11'ler
İsveç: Isaksson, Lustig, Nilsson, M.Olsson, Antonsson, Elm, Larsson, Kallstrom, Kacaniklic, Elmander, Ibrahimovic
Portekiz: Rui Patricio, Veloso, Coentrao, Moutinho, Costa, Neto, Nani, Josue, Ronaldo, Postiga, Varela

Stat: Friends Arena
Yayın: Kanal 24
Başlama saati: 21:45
Hakem: H. Webb