Süper Lig Futbolculardan ortak mesaj! Halil Umut Meler'e destek verdiler: Kınıyoruz

Futbolculardan ortak mesaj! Halil Umut Meler'e destek verdiler: Kınıyoruz

11.12.2023 - 23:32 | Son Güncellenme:

Ankaragücü - Rizespor maçının ardından Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleştirilen saldırıya dair futbolculardan kınama mesajları geldi.

Futbolculardan ortak mesaj Halil Umut Melere destek verdiler: Kınıyoruz

Süper Lig'in 15'inci haftasında Ankaragücü ile Rizespor arasında oynanan müsabakanın ardından maçın hakemi Halil Umut Meler'e yönelik bir saldırı gerçekleştirildi. Futbolcular, Halil Umut Meler'e yönelik bu saldırının ardından kınama mesajları yayımladı.

Haberin Devamı

İşte futbolcuların paylaşımları...

Kerem Aktürkoğlu: Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Yaşananlar asla kabul edilemez. Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı kınıyoruz. Geçmiş olsun.

Tayyip Talha Sanuç: Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı kınıyoruz. Geçmiş olsun, bu son olsun.

Ferdi Kadıoğlu: Halil Umut Meler hocaya yapılan saldırıyı kınıyoruz. Bu akşam yaşananlar Türk futbolu için çok üzücü. Geçmiş olsun.

Umut Nayir: Hakeme ne söylense ne yapılsa kendini haklı gören bir zihniyet, her tarafımızı sardı. Futbolun en savunmasız faktörünü el birliğiyle, günden güne baskılarınızla yok ettiniz. Başarısızlıklarınızın yükünü onlara yüklediniz. Yazıklar olsun. Utanıyorum bizi düşürdüğünüz bu halden.

Haberin Devamı

Merih Demiral: Yumruklanan, insan onuruna aykırı bir şekilde yerde tekmelenen yalnızca Halil Umut Meler değil Türk futboludur.. Çocuğunun babasını özlemle izlediği bir maç sonunda bunları görmesi unutulmaması gereken bir rezilliktir. Yeşil sahalar mutluluğun, birlikteliğin, spor ruhunun birleştiği ortak nokta olması gerekirken gelinen bu durumda yaşananlardan yalnızca utanç duyuyorum.

İsmail Yüksek: Halil Umut Meler hocaya yapılan saldırıyı kınıyoruz. Bu akşam yaşananlar Türk futbolu için çok üzücü. Geçmiş olsun...

Uğurcan Çakır: FIFA kokartlı hakemimiz Halil Umut Meler’e yapılanlar asla kabul edilemez. Halil hocaya ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Utanılacak, unutulmayacak bir futbol akşamı yaşadık.

Cenk Tosun: Sporun temel ilkesi olan centilmenlik ve adil oyun ruhuna uygun olmayan davranışları kınıyor, bu tür olayların sporun doğasına aykırı olduğunu hatırlatmaktan utanç duyuyoruz. Geçmiş olsun Halil Umut Meler...

Salih Uçan: Hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı kınıyorum. Ailesine ve kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Rıdvan Yılmaz: Yaşanılanlar kabul edilemez!

Atınç Nukan: Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Yaşananlar asla kabul edilemez. Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı kınıyoruz. Geçmiş olsun. Yanındayız!

Ravil Tagir: Kınıyoruz! Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı kınıyoruz. Şiddetin her türlüsüne karşıyız.

Haberin Devamı

Semih Güler: Sözün bittiği yerdeyiz. Yaşananlar asla kabul edilemez ve gelecek adına endişe vericidir. Geçmiş olsun Halil Umut Meler. Yanındayız!

İrfan Can Kahveci: Sözün bittiği yerdeyiz. Yaşananlar asla kabul edilemez ve gelecek adına endişe vericidir. Geçmiş olsun Halil Umut Meler.

Yusuf Sarı: Yanındayız! Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı kınıyoruz. Geçmiş olsun, bu son olsun.

Ozan Kabak: Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Yaşananlar asla kabul edilemez. Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı kınıyoruz. Geçmiş olsun. Yanındayız!

Barış Alper Yılmaz: Sözün bittiği yerdeyiz. Yaşananlar asla kabul edilemez ve gelecek adına endişe vericidir. Geçmiş olsun Halil Umut Meler.

Yazarlar