Skorer G.Saray sarsıldı: 1-1

G.Saray sarsıldı: 1-1

20.03.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

G.Saray sarsıldı: 1-1

G.Saray sarsıldı: 1-1


Adanaspor, Ali Sami Yen'den bir puan çıkardı, zirvede yarış iyice kızıştı. Golleri Altan ve Hakan Şükür attı, Hagi penaltı kaçırdı


Sarı - Kırmızılı takım, Adanaspor karşısında puan kaybetti, şampiyonluk yarışında iki puan birden yitirdi. G.Saray, maç boyunca baskılı oynadı, ancak istediği pozisyonları bir türlü yakalayamadı
Adanaspor, 35. dakikada ani bir atakta Altan'la öne geçti. Sarı - Kırmızılı takımın baskısı sonuç vermedi. Hagi bir penaltıdan yararlanamadı. 84. dakikada B.Hakan attığı golle eşitliği sağladı.

Tribünde gerginlik

Adana maçını F.Bahçeli yöneticiler de izlerken, şeref tribününde yaşanan tartışma dostluğa gölge düşürdü. Necdet Ersoy, Mithat Yenigün, Kenan Şişik ve Hulusi Belgü stada polis kortejiyle geldi. Cim - Bom'un eski yöneticisi Nejat Bingöl, Necdet Ersoy'a "Ne yüzle buraya geliyorsun ? Televizyona çıkıp, reklam yapmak için mi ?" deyince ortalık karıştı. Ersoy, "Terbiyesizlik yapma" diye karşılık verirken, araya giren diğer yöneticiler tartışmanın uzamasını engelledi
Galatasaraylı yöneticiler, Sarı - Lacivertli yöneticileri kapıda karşıladılar. Ateş Ünal Erzen, "Biz hem ezeli dostuz, hem de rakibiz. Fenerbahçeli yöneticiler her zaman gelsinler, muhteşem Galatasaray'ı izlesinler" dedi.

Hocalar tartıştı

Galatasaray'ın penaltı kazandığı pozisyondan sonra karara tepki gösteren Adanaspor Teknik Direktörü Gigi Multescu, devre arasında Fatih Terim ile tartıştı. Ortam el - kol hareketleriyle gerginleşirken, daha sonra iki hoca da sakinleştirildi.

Vedat sakat

Adanaspor'un golü sırasında kaleci Mehmet ile çarpışan Vedat, dizinden sakatlanarak oyunu terketti. Genç futbolcunun dizinde krampon yarası olduğu ve kesin durumunun bugünkü kontrolden sonra belirleneceği bildirildi.

ANALİZ

MEHMET: Golde tamamlama hatası yaptı. Hem golü yedi, hem de Vedat'ı sakatladı. FATİH: Kötü bir günündeydi. Allah'tan üstüne gelen yoktu. BÜLENT: Savunmada ayakta kalan tek oyuncuydu. İkinci yarı çok hücuma kalktı. VEDAT: Golde adamını kaçırdı. Sakatlanıncaya kadar kendini fazla gösteremedi. EMRE: Gereksiz sertliği kendine zarar veriyor. İstediği gibi oynayamadı. ARİF: Sezon başındaki müthiş çıkışı şimdi düşüş oldu. OKAN: İlk yarı iyi oynadı. İkinci yarı savunma kalabalığında kayboldu. TUGAY: Çok zayıf kaldı. Ne savunmaya ne de hücuma katkı sağladı. B.HAKAN: O olmasa pozisyon bile olmayacaktı. İkinci yarı Adana savunmasıyla tek başına uğraştı. HAGİ: Oyuna tutuk başladı. Kaçan penaltı klasına yakışmadı. Ama muhteşem gol ortasıyla kendini affettirdi. K.HAKAN: Ürkek bir çocuk gibiydi. Doğru dürüst top bile yapamadı. SUAT: Oyuna iyi başlamadı. Çok pas hatası yaptı. BURAK: Pozisyona girmeden maç bitti. HASAN ŞAŞ: Hiç etkili olamadı. Tam bir hayal kırıklığıydı.
HAKEMLER: Ali Uluyol (**), Turgay Güdü (**), Serdar Çakıroğlu (**)
GALATASARAY: Mehmet (*) - Fatih (*), Bülent (**), Vedat (*) (Hasan Şaş Dk.39 (*), K.Hakan (*) - Okan (**), Emre (**), Hagi (**), Tugay (*) (Suat Dk.46 (*) - B.Hakan (***), Arif (*) (Burak Dk.71 (*)
YEDEKLER: Kerem, Ergün, Tolunay, Ufuk
ADANASPOR: Yavuz (***) - Ekrem (**), Hayati (****), Şenol (***) - Atakan (***), Fuat (*), Oğuz (**) (Ali Dk.81 (*), Volkan (*) (Korhan Dk.28 (*), Krilof (**) - Cenk (*) (Uche Dk.86 (*), Altan (**)
YEDEKLER: Atilla, Hamdi, Emrah, Serkan
SARI KARTLAR: Bülent (G.Saray), Yavuz, Korhan, Atakan, Uche (Adana)
GOLLER: Altan (Dk.35), B.Hakan (Dk.84)