Skorer G.Saray'da taşlar oturacak

G.Saray'da taşlar oturacak

07.01.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

G.Saray'da taşlar oturacak

G.Sarayda taşlar oturacak

Teknik Direktör Fatih Terim dün düzenlediği basın toplantısında, takımda bazı taşların oturmadığını söyledi. Terim, "Eğer otursaydı, şu anda lider olurduk. Biz bu taşları oturtacağız" dedi. Cim - Bom'un patronu, hemen adapte olacak bir yabancı oyuncu aradıklarını da ekledi
GALATASARAY Teknik Direktörü Fatih Terim, Marmaris kampında düzenlediği ilk basın toplantısında hazırlık çalışmalarına değinirken, gündemdeki soruları da yanıtladı. Terim, yabancı arayışının sürdüğünü belirtirken, "Takımda birtakım taşlar oturmadı. Eğer otursaydı şu anda lider olurduk. Biz bu taşları oturtmaya çalışıyoruz" dedi.
Marmaris'te sakin bir ortamda kamp yaptıklarını söyleyen Terim, futbolcularıyla da tek tek görüştüğünü belirtti, "Yanlışları beyinlerde düzeltmeye çalışıyoruz. Bu on gün içinde olacak iş değil. Ama ideale yaklaşıyoruz. Belirli şeyleri halledeceğiz. Eksiklerimizi gidereceğiz. Kafalardaki bazı sorunları çözeceğiz" diye konuştu.
Yabancı konusunda 31 Ocak'a kadar zamanları olduğunu belirten Fatih Terim, "Öncelikle en çabuk adaptasyon sağlayacak futbolcuyu bulmaya çalışacağız. Ancak şu unutulmamalı; ben mevcut takıma her zaman güveniyorum. Yabancı futbolcu konusunda yönetimle sürekli ilişki halindeyiz. Şu anda Filipescu ve Popescu'nun gitmesi sözkonusu değil. Ama Ilie gibi çok olağanüstü bir durum olur. Olay o zaman farklı olur. Ben evet dersem futbolcu gider. Yöneticilerle oturur ortak noktayı buluruz. Yabancı transferi için Roy Hodgson ile konuştum. Bir - iki futbolcu vardı. Ama gelmek istemediler" dedi.
Moshoeu'nun, Fenerbahçe'ye transfer olmasına da değinen Terim, "Ben bu futbolcuyu iki senedir istiyorum. Ama Sefa bey vermedi. Demekki, Kocaeli, Fenerbahçe'nin verdiğinden memnun olmuş" diye konuştu.
Galatasaray'a 3 - 5 günlüğüne gelmediğini söyleyen Terim, yönetimin cesur adımıyla beş senelik bir sözleşme imzaladığını belirterek, "Ama bu ülkede dört saniye sonra bile ne olacağı belli değil. Önemli olan kurumlardır. Bu futbolcular için de geçerli. Örneğin takımımda zamanı geldiğinde herkes gidebilir, ama herkes de gelebilir. Ancak sembol oyuncuların gitmesine taraftar değilim. 30 yıldır futbolun içindeyim. Sürekli birileri bir yerlere transfer olur. Ama ben daha bir - iki örnek dışında hiç şahit olmadım. Bu yüzden futbolcuların kafasını bulandırmanın anlamı yok" dedi.

Yazarlar