Diğer G.Saraylı sporcunun kardeşi şehit oldu

G.Saraylı sporcunun kardeşi şehit oldu

12.12.2016 - 08:58 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta meydana gelen hain terör saldırısında yaralanan bankacı Selin Çelik hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Selin Çelik'in, Galatasaray Kulübü master yüzücüsü Pelin Çelik'in kız kardeşi olduğu öğrenildi.

G.Saraylı sporcunun kardeşi şehit oldu

Hain terör saldırısı gencecik insanları daha hayatlarının baharında aramızdan aldı. Acının en yakıcı şekilde hissedildiği yer cenazelerin otopsi işlemlerinin yapıldığı Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu’ydu. Kurumda gözyaşları adeta sel olurken, hemen hemen her köşede yere çöküp ağlayan kurban yakınları vardı. Kimi görev başında kimi tesadüfen o noktadan geçtiği sırada yakalandı patlamaya. Patlamadan hemen sonra da yakınları saatlerce ulaşmaya çalıştı onlara. Ama telefonlar yanıtsız kaldı. Acı haber tek tek dolaşılan acil servislerde verildi ailelere.

Haberin Devamı

Beşiktaş’taki terör saldırısına 28 yaşındaki bankacı Selin Çelik, bindiği dolmuşta yakalandı. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Çelik, dün öğle saatlerinde son nefesini verdi. Hain saldırının 38. şehidi olan Çelik’in yakınlarının Şişli Hamidiye Etfal eğitim ve Araştırma Hastanesi önündeki bekleyişi kötü sonla bitti. Kuzeni Tankut Karamuk, ölüm haberini almadan önce, “Arkadaşları şüphelenmişler Selin’den haber alamayınca. dolaşıp bulmuşlar. Hastanede olduğunu öğrenince haber verdiler. Durumu kritik. Yani müdahele edilemez durumda. Başından büyük yara almış, kol ve bacakta kırıklar var. Dolmuşa binmiş. Yolculukta patlama yaşanmış” demişti.

GALATASARAYLI SPORCUNUN KARDEŞİ

Selin Çelik'in, Galatasaray Kulübü master yüzücüsü Pelin Çelik'in kız kardeşi olduğu öğrenildi.

Yazarlar