Futbol Gakgoşlar, kötü gidişe "dur" demek istiyor

Gakgoşlar, kötü gidişe "dur" demek istiyor

07.11.2013 - 11:35 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in ilk 4 maçında 7 puan toplayan ancak sonraki 6 maçta rakiplerine yenilen Elazığspor, Kayseri Erciyesspor maçını kazanıp çıkışa geçmeyi hedefliyor

Gakgoşlar, kötü gidişe dur demek istiyor

Spor Toto Süper Lig'in ilk 4 maçında 7 puan toplayan ancak sonraki 6 maçta sahadan mağlup ayrılan Elazığspor, Kayseri Erciyesspor maçını kazanıp kötü gidişe "dur" demek istiyor.

Haberin Devamı

Bordo-beyazlılar, Norveçli teknik direktör Trond Sollied yönetiminde çıktığı ilk lig maçında Akhisar Belediyespor'a 3-1 mağlup oldu. Daha sonra sahasında Kardemir Karabükspor'a 2-2 berabere kalan Gakgoşlar, Kayserispor'u deplasmanda 3-1, Torku Konyaspor'u da evinde 2-0 mağlup etti. Elazığspor, ilk 4 haftada topladığı 7 puanla ligin 4. sırasında yer aldı.

Lige iyi başlayan bordo-beyazlılar, 5. haftada İstanbul'da Fenerbahçe'ye 4-0 yenildikten sonra düşüşe geçti. Gakgoşlar, sonraki 5 haftada, Sivasspor'a 4-2, Kasımpaşa'ya 4-0, Eskişehirspor'a 2-0, Gençlerbirliği'ne 2-1 ve Trabzonspor'a 4-0 mağlup oldu.

Gakgoşlar, son 6 maçta kalesinde 20 gol görürken, 3 kez fileleri havalandırabildi.

Elazığspor yönetimi, 9. haftadaki Gençlerbirliği mağlubiyetinin ardından teknik direktör Sollied'in görevine son verdi ve takımın başına Okan Buruk'u getirdi.

Haberin Devamı

Buruk yönetiminde çıktığı Trabzonspor maçından da puan çıkaramayan bordo-beyazlılar, cuma günü sahasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçını kazanıp çıkışa geçmek istiyor.

"Kayseri Erciyesspor maçını kazandığımız takdirde güvenimiz artacak"

Elazığspor Sportif Direktörü Yasir Elmacı, AA muhabirine yaptığını açıklamada, takımın zor günler geçirdiğini ancak buna "dur" demek ve daha iyi sonuçlar almak için çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Her maçın artık kendileri için final havasında olacağını ve ligin ilk yarısında üst sıralarda olmak için puanlara ihtiyaçlarının olduğunu vurgulayan Elmacı, "Kayseri Erciyesspor maçını kazandığımız takdirde güvenimiz artacak. Oyuncularımızın moralleri yerine geldiği zaman daha da güzel sonuçlar alacağımızdan şüphemiz yok. Bu maçı almak için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız" diye konuştu.

Bu zor günlerde taraftarların desteğine her zamankinden çok ihtiyaç duyduklarını dile getiren Elmacı, Kayseri Erciyesspor maçında tribünlerin dolu olmasını istediklerini sözlerine ekledi.