Futbol Galatasaray Beşiktaş Fenerbahçe Son Dakika Transfer Haberleri

Galatasaray Beşiktaş Fenerbahçe Son Dakika Transfer Haberleri

26.12.2014 - 09:41 | Son Güncellenme:

Basında öne çıkan transfer haberleri haftayı nasıl kapattı. Transfer haberlerinde bu hafta öne son dakika gelişemeler. Galatasaray transfer politikasını nasıl belirleyecek Beşiktaş istediği bölgelere transfer yapabilecek mi? Fenerbahçe hangi futbolcuların peşinde. İşte gündeme damgasını vuran transfer haberleri

Galatasaray Beşiktaş Fenerbahçe Son Dakika Transfer Haberleri

Transfer haberleri devre arasının yaklaşmasıyla hız kazandı. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe son dakika transfer haberlerini sizin için derledik.

Galatasaray Transfer haberleri
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Sampdoria'da kiralık olarak forma giyen İnter'in Arjantinli stoperini almak istediği öğrenildi.

İtalyan ekibi Sampdoria'nın da İnter'e Silvestre için teklifte bulunacağı bildirildi, ancak Silvestre'nin Galatasaray'a sıcak baktığı gelen haberler arasındı. Öte yandan Alman basını Hamburg'un Tolgay Arslan'ı ara transferde 2,5 milyon euro'ya G.Saray'a satacağını iddia etti.

Beşiktaş Transfer haberleri
Beşiktaş transferde atağa kalktı. Siyah beyazlı yönetim, Chelsea'nin 19 yaşındaki futbolcusu Nathan Ake'yi istiyor.

Beşiktaş'ın Muhammed Salah'ın yanı sıra bir diğer Chelseali oyuncu, 19 yaşındaki yıldız adayı Nathan Ake'yi de gündemine aldığı belirtildi. Feyenoord'dan İngiliz takımına transfer olan Hollandalı oyuncu, ön liberoda oynuyor ancak savunmada stoper olarak da görev yapabiliyor.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Hollandalı orta saha, deneyim kazanmak adına Chelsea'den kiralık olarak ayrılabilir. Fakat Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, Ake'nin yurt dışına gitmesine pek sıcak bakmadığı iddia ediliyor.

NATHAN AKE KİMDİR?
18 Şubat 1995'te Hollanda'nın Lahey kentinde doğan Nathan Benjamin Ake, Chelsea kulübünde forma giymektedir. Nathan Ake defansın ortasında, sol bekte ve orta sahada oynayabilmektedir.

Ake 2011 yılında Feyenoord'dan Chelsea altyapısına geçti.

Ake, Premier League'deki ilk maçına 26 Aralık 2012 tarihinde Norwich City karşısında Juan Mata'nın yerine oyuna girerek çıktı. 27 Şubat 2013 tarihinde Championship ekibi Middlesbrough'yu 2-0 yendikleri FA Cup maçında ilk kez ilk 11'de yer aldı. 11 Nisan'da Avrupa Ligi çeyrek finalinde Rubin Kazan maçında defansif orta sahada oynadı. Chelsea 3-2 yenilse de toplamda 5-4 önde oldukları için tur atladı. 2 Mayıs'ta ikinci Avrupa maçına Basel karşısında çıktı. Maçta David Luiz'in yerine oyuna girdi. Maçı 3-1 kazandılar ve finale çıktılar.

16 Mayıs 2013 tarihinde Chelsea'de Yılın Genç Oyuncusu seçildi. 19 Mayıs 2013 tarihindeki 2-1 kazandıkları Everton maçı ilk 11'de başladığı ilk Premier League maçı oldu.

8 Ağustos 2012 tarihinde Ake, Chelsea ile beş yıllık sözleşme imzalayarak sözleşmesini 2018 yılına kadar uzattı.

Ake, Hollanda'nın 17 Yaş Altı ve 19 Yaş Altı seviyelerinde oynadı. 17 Yaş Altı takımındaki performansıyla 17 ve 19 Yaş Altı takımının kaptanlığını yaptı. Ake, UEFA Avrupa 17 Yaş Altı Şampiyonası'nda Sırbistan ve Slovenya maçlarında oynadı.

Fenerbahçe Transfer Haberleri

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den Pato bombası!
Brezilya'da yayınlanan gazeteler Sao Paulo'da kiralık olarak forma giyen Alexandre Pato'nun Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak üzere olduğunu yazdı.

Ülke basını Fenerbahçe'nin Pato'yu devre arasında renklerine bağlamak için kulübü Corinthians ile görüşmeler yaptığına dikkat çekerek bu transferin kısa sürede kamuoyuna açıklanacağını duyurdu. Yıldız futbolcunun Avrupa'da tekrar futbol oynamak istediğini de hatırlatan gazeteler Fenerbahçe ile iyi bir geçmişi olan Corinthians Yönetimi'nin bu futbolcuyu sarı-lacivertli takıma satmaya sıcak baktığını belirtti. Ülke medyası bu transferin son aşamaya geldiğini ve tarafların ücret konusunda anlaşmaya vardığını da iddia etti.

Brezilyalı yıldız Alexandre Pato'nun menajerliğini yapan Gilmar Veloz ise yaptığı açıklamada Pato'nun Sao Paulo ile günlerinin sayılı olduğuna işaret ederek Ocak ayında bu futbolcunun tekrar Avrupa'da bir takıma transfer olabileceğini vurguladı. Fenerbahçe ismini vermekten kaçınan Veloz, futbolcusuna Brezilya dışında cazip teklifler olduğunu söylemekle yetindi.

OZAN TUFAN FENERBAHÇE'YE DOĞRU

UEFA, ekonomik sorunlardan ötürü Bursa'yı 1 yıl men etti, Timsahlar için yıldız satışı kaçınılmaz hale geldi. Tüm bu gelişmeler, Ozan Tufan'a Fenerbahçe'nin kapılarını ardına kadar açtı. "Ederini bulursa ceketimi bile satarım" sözünün sahibi Bursa Başkanı Bölükbaşı son fiyatı bile belirledi: 6 milyon Euro.

STOCH, OCAK'TA FENERBAHÇE'DE

Ligdeki zirve yarışını sürdürmesine karşın ilerisi için ümit vermeyen Fenerbahçe'de yönetim arayışlara girdi. Sarı Lacivertlilerde özellikle yabancı oyuncuların formsuzlukları ve düşük performansları başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarını kara kara düşündürüyor.

HaberTürk Gazetesi'nin haberine göre, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ain takımında kiralık olarak forma giyen Miroslav Stoch, ocak ayında takıma geri dönebilir. Slovak futbolcunun form grafiğini yakından takip eden Fanerbahçe teknik heyetinin, oyuncuyu devre arasında takıma katmak için her yolu deneyeceği belirtildi. Dönüş devre arasında gerçekleşmemese bile Stoch'un gelecek yıl mutlaka takımda yer alacağı ifade edildi.

Almeida PTT 1. Lig'e!
Beşiktaş'tan ayrılarak İtalya'ya giden Hugo Almeida zor günler geçiriyor.

Geçen sezon Beşiktaş'ın teklif ettiği 2.5 milyon euro'yu beğenmeyerek Cesena'ya 750 bin euro'ya imza atan Hugo Almeida zor günler geçiriyor. Forma giydiği 9 maçta sadece 1 asist yapan Portekizli oyuncunun menajeri Türkiye'de takım aramaya başladı. Cesena'da forma giyen Almeida'nın menajerinin; şimdiye kadar Çaykur Rizespor, Mersin İdman Yurdu ve PTT 1. Lig"den de Antalya'nın kapısını çaldığı ifade edildi.

Galatasaray'a şok! Dany geri dönüyor
Granada Teknik Direktörü, Dany Nounkeu'yu artık takımında düşünmediğini söyledi, oyuncuya sezon sonunu beklemeden Galatasaray yolu göründü.

Galatasaray'dan kiralık olarak gittiği Granada'da tutunamayan Dany Nounkeu'ya dönüş yolu göründü. Kamerunlu futbolcuyu bundan böyle kadroya almayı düşünmediğini yönetime ileten teknik direktör Joaquin Caparros, sezon sonunu beklemeden oyuncunun takımdan gitmesini talep etti. Granadalı idarecilerin bu gelişmenin üzerine Galatasaray yönetimiyle temasa geçerek konuyu masaya yatıracakları, oyuncuyu yarim sezon daha sözleşmesi sürmesine rağmen geri vermeyi talep edecekleri öğrenildi.

Kamerunlu futbolcu İspanyol ekibine sezon sonuna kadar kiralanmıştı. Satın alma opsiyonu bulunmayan 28 yaşındaki savunmacı için mavi-beyazlılar Galatasaray'a 390 bin euro kiralama bedeli ödemişti. Senelik 750 bin euro olarak belirlenen sabit transfer ücreti sarı-kırmızılılar tarafından ödenen oyuncu, yeni takımında ise formadan uzak kaldı. 16. haftası geride kalan La Liga'da hiç bir maçta oynatılmayan Dany'ye hocası sadece geçen hafta Kral Kupası'nda Cordoba maçında şans tanıdı ancak ilk yarının sonunda oyundan aldı. Teknik Direktör Joaquin Caparros, ardından ligdeki Getafe maçında ise takımın asıl stoperi Murillo'nun sakatlığına karşın Dany'yi ilk 18'e almadı, B takım forması giyen 21 yaşındaki Djalo'ye görev vererek kesin tavrını ortaya koydu.

Yabancı sıkıntısı katlanacak
Granada'nın, sözleşmesi sezon sonuna kadar süren Dany Nounkeu'yu devre arasında geri verme talebine Galatasaray yönetiminin ne cevap vereceği merak konusu oldu. Oyuncunun sezon ortasında dönmesi, yabancı sayısında sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılılar için yeni bir problem daha yaratacak.

Fenerbahçe'den Veli'ye: İmza atma
Sarı-lacivertliler, Kara Kartal'ın yıldız futbolcusuna, Beşiktaş’a imza atmaması için haber gönderdi.

Kulüplerimizin büyük bir bölümünün ekonomik krizle karşı karşıya kaldığı bir gerçek. Bazı takımlar şimdiden sezon sonunu kara kara düşenmeye başladı. Beşiktaş bunlardan bir tanesi.

Siyah - Beyazlılarda Veli Kavlak, Ersan Gülüm, Mustafa Pektemek ve Atiba’nın sözleşmeleri sona eriyor.

Peki ne olacak?

Başkan Fikret Orman öncelikle futbolcuların menajerleriyle masaya oturdu ve her birine yeni sezon için verebilecekleri rakamları iletti. 800 bin Avro alan Veli’ye yaklaşık yüzde 80 zam yapıldığı, Ersan ve Pektemek’in de 3 milyon TL’lik yıllık öneriyi az bulduğu ve 1.2 milyon euro talep ettikleri öğrenildi.

Atiba’nın da 1 milyon euro olan ücretinin artırılmasını istediği Orman’nın kendisine 1.2 milyon euro önerdiği ifade edildi.

Ersan’a, Pektemek’e ve Atiba’ya teklif var mı yok mu bilmem ama Veli’ye önemli teklifler geliyor. Bu sezon çok istikrarlı bir grafik çizen yıldız futbolcuya Everton ve Fenerbahçe kulüpleri talip. İki büyük kulübün teklifleri son derece ciddi.

Hatta Fenerbahçe, Beşiktaş’a imza atmaması için yıldız futbolcuya haber göndermiş.

Veli’nin Beşiktaş’tan istediği para 1.4 milyon, maç başına da 10 bin euro. Orta yol bulunur mu, bulunmaz mı bilemem ama Veli’nin Siyah - Beyazlı renklere aşık olduğuna iyi tanıklık edenlerdenim.

Cardozo'ya flaş teklif!
Bordo-Mavili eski yıldız Henrique’nin formasını giydiği Shanghai Greenland’ın, Oscar Cardozo için zemin yokladığı öğrenildi.

Trabzonspor tarihinin en önemli transferlerinden biri olan Oscar Cardozo’ya ilerleyen yaşına rağmen teklif gelmeye devam ediyor. Bordo-Mavililer’de iyi bir performans gösterse de son haftalarda düşüşe geçen yıldız futbolcuya Çin’den talip çıktı. Karadeniz ekibinin eski golcüsü Paulo Henrique’yi alan Shanghai Greenland’ın yeni gözdesi Oscar Cardozo... Brezilyalı golcüden memnun olan ancak kaliteyi yükseltmek isteyen Çin ekibinin, Cardozo’nun menajeri ile temasa geçtiği belirtildi. Paraguaylı golcünün son durumu hakkında bilgi alan Shanghai’nin devre arasında Trabzonspor’un kapısını çalacağı öğrenildi.

FIRTINA SICAK BAKMIYOR

Cardozo dışında kadrosunda güvenebileceği bir forveti bulunmayan Trabzonspor’un ise bu teklife soğuk baktığı ifade edildi. Paraguaylı golcüyü kesinlikle satmayı düşünmeyen Bordo- Mavililer yine de kapıyı açık bıraktı. Devre arasında iki kulübün yeniden masaya oturacağı belirtilirken, cazip bir teklif gelmesi durumunda Trabzonspor’un Oscar Cardozo’yu elden çıkarabileceği öğrenildi. Eğer böyle bir transfer olursa Bordo-Mavililer, Cardozo’nun parasıyla dünya çapında başka bir golcü alacak.

Erkan Zengin kapışması! Şok istek...
Eskişehirspor, 5 Ocak’a kadar alacakları ödenmezse serbest kalacak olan Erkan Zengin’e “1 yıla yayalım” teklifi yaptı. Oyuncu ise 5 milyon euro olarak belirlenen bonservisinin 1 milyona çekilmesini istedi.

Süper Lig’de ara transfer dönemi yaklaşıyor. Eskişehirspor’un 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Erkan Zengin, devre arasında transfer olması en muhtemel oyuncular arasında. Kulüp başkanı Mesut Hoşcan, Erkan Zengin ile görüşerek serbest kalmasının yolunu açacak başvurusundan vazgeçmesini istedi.

FIRTINA PARA, CİMBOM TAKAS İLE...

5 Ocak’a kadar geçen sezonki ve bu sezona kadar biriken alacakları ödenmezse Erkan Zengin serbest kalacak. Hoşcan, futbolcuya alacaklarını 1 yıl içinde parça parça ödemeyi vadetti. Erkan Zengin ise daha önce 5 milyon euro olarak belirlenen bonservis ücretinin 1 milyon euroya çekilmesini talep etti.

İsveç Milli Takımı forması giyen oyuncunun bu talebinin kabul edilme ihtimali yüksek. Çünkü belirlenen süreye kadar alacakları ödenmezse Eskişehirspor büyük ihtimalle ceza alacak.

Trabzonspor, 1 milyon euroyu hemen ödeyerek oyuncuyu renklerine bağlamak istiyor. Galatasaray ise Eskişehirspor’un istediği Furkan Özçal karşılığında Erkan Zengin’i takas etme niyetinde.

Yazarlar