Basaksehir Galatasaray galibiyeti sonrası Mahmut Tekdemir'in eşinden olay paylaşım! Gündem oldu

Galatasaray galibiyeti sonrası Mahmut Tekdemir'in eşinden olay paylaşım! Gündem oldu

06.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Galatasaray, Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Gol düellosunu konuk ekip Başakşehir 3-2'lik skorla kazandı ve kupada Galatasaray'ı saf dışı bıraktı. Maçın ardından daha önce gündeme gelen Başakşehir kaptanı Mahmut Tekdemir'in eşi Eda Tekdemir, sosyal medyadan paylaştığı video adeta viral oldu.

Galatasaray galibiyeti sonrası Mahmut Tekdemirin eşinden olay paylaşım Gündem oldu

Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir, Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray ile kozlarını paylaştı. NEF Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Başakşehir 3-2'lik skorla kazanarak kupada yarı finale ismini yazdıran takım oldu. Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, deplasmanda Başakşehir'i 7-0 mağlup ettiği maçın ardından Mahmut Tekdemir'in eşi Eda Tekdemir'in yaptığı açıklama gündem olmuştu. Oynanan kupa maçından sonra da Eda Tekdemir'den gündem yaratacak bir paylaşım geldi.

Haberin Devamı

GALATASARAY KUPAYA VEDA ETTİ

Galatasaray, Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Başakşehir ile kozlarını paylaştı. Heyecan dolu maç NEF Stadyumu'nda oynandı. Kritik müsabakada Kadir Sağlam görev aldı. Galatasaray, Başakşehir'e 3-2'lik skorla mağlup oldu ve kupaya veda etti. Galatasaray'ın golleri 20'de Kaan Ayhan'dan ve 51'de Icardi'den gelirken, Başakşehir'in golleri 12'de ve 66'da Szysz, 30'da ise Aleksic'ten geldi. Başakşehir, Türkiye Kupası yarı finalinde MKE Ankaragücü'nün rakibi oldu.

Galatasaray galibiyeti sonrası Mahmut Tekdemirin eşinden olay paylaşım Gündem oldu

BELÖZOĞLU'NA KIRMIZI KART ÇIKTI

Müsabakanın 38. dakikasında Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, kendine ayrılan kısımda hakeme yönelik yoğun itirazlarda bulundu. Hakem Kadir Sağlam, Emre Belözoğlu'na direkt kırmızı kart çıkardı.

Haberin Devamı

Kırmızı kart sonrasında Emre Belözoğlu çılgına döndü. Kulübedekiler teknik adamı sakinleştirmeye çalıştı.

BAŞAKŞEHİR'DEN OLAY PAYLAŞIM

Müsabaka sonrasında Başakşehir, sosyal medya hesabından 'Ali Sami Yen Hatırası' başlığı ile bir fotoğraf paylaştı.

Başakşehir, maçın ardından sosyal medya hesabından Galatasaray'a bir gönderme daha yaptı. Mahsun Kırmızıgül'ün 'Sarı Sarı' şarkısıyla Galatasaraylı oyunculara yer verilen paylaşım kısa sürede viral oldu.

Galatasaray galibiyeti sonrası Mahmut Tekdemirin eşinden olay paylaşım Gündem oldu

DAHA ÖNCE DE GÜNDEME GELDİ

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında cumartesi günü rakip sahada Medipol Başakşehir'i 7-0 mağlup ederek haftanın en sansasyonel sonucuna imza atmıştı. Başakşehir kaptanı Mahmut Tekdemir'in eşi Eda Tekdemir'in karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklama büyük yankı uyandırmıştı.

Eda Tekdemir, "Bir şey demiyorum. 7'yle siz sevinin. Tabii biz sizin için çok büyük bir rakibiz ama keser döner, sap döner. Biz sizi o sahaya gömeriz... Bu lig çok uzun. Bu saatten sonra Galatasaray'ın tek rakibi bizmişiz. Çok mutlu oldum. Çünkü anca biz rakip olabiliriz. Benim de tek rakibim Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ya da en kötü Sivasspor" ifadelerini kullanmıştı.

EDA TEKDEMİR'DEN BİR PAYLAŞIM DAHA GELDİ

Kupa maçının ardından Başakşehir forması giyen Mahmut Tekdemir'in eşi Eda Tekdemir, sosyal medya hesabından olay yaratan bir paylaşım yaptı. Eda Tekdemir, Icardi ile özdeşleşen 'Aşkın Olayım' şarkısıyla Galatasaray'a gönderme yaptı.

Haberin Devamı