Skorer Galatasaray’ı Hüseyin sırtladı

Galatasaray’ı Hüseyin sırtladı

07.01.2009 - 00:21 | Son Güncellenme:

Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı, FIBA Erkekler Eurochallenge Kupası F Grubu’ndaki 5. maçında Belçika’nın Dexia Mons Hainaut takımını 80-68 yenerek 3. galibiyetini aldı.

Galatasaray’ı Hüseyin sırtladı

Bu galibiyet ile gruptan çıkma şansını devam ettiren sarı-kırmızılı temsilcimizde 23 sayı, 13 ribaunt ve 3 asistle oynayan Hüseyin Beşok yıldızlaştı.

İddiasız Kartal Çizme’de coştu

Eurocup C Grubu’nda oynadığı 4 maçta 1 galibiyet alarak ikinci tur şansını kaybeden Beşiktaş, 5. maçında Benetton Treviso’yu İtalya’da 89-80 yenmeyi başardı. Oktay Mahmuti’nin Benetton’ı karşısında Chatman 30, Cevher de 27 sayıyla yıldızlaşırken, İtalyan ekibi gruptaki ilk yenilgisini aldı.

Haberin Devamı

Efes’in Pilsen kader maçında
Euroleague D Grubu’ndaki Efes Pilsen, 9. maçında Rus CSKA Moskova’yı Abdi İpekçi’de konuk edecek. 20.15’te başlayacak maç SKY Türk’ten yayınlanacak. Efes Coachu Ergin Ataman, seyircileri maça davet ederken, “CSKA Avrupa’nın en güçlü takımı. İki ay önce Moskova’da bizi ezerek yenmişlerdi, ancak şimdi Efes çok iyi durumda. Bu kez biz kazanacağız” dedi.

Çifte derbi

Basketbolda Bayanlar Birinci Ligi’nde 11. hafta maçlarına bugün oynananacak 2 karşılaşma ile devam edilecek, günün en önemli mücadelesinde ezeli rakipler Beşiktaş Cola Turka ile Galatasaray Cafe Crown kozlarını paylaşacak. Mücadele 19.00’da Akatlar’da oynanacak. Günün diğer maçında da iki Adana ekibi Ceyhan Belediyesi ile Botaş, 18.00’de başlayacak mücadelede karşı karşıya gelecek.