Futbol Galatasaray Nihat doğan krizine son noktayı koydu

Galatasaray Nihat doğan krizine son noktayı koydu

22.04.2015 - 13:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray kulübünde 23 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan Olağan Seçimli Genel Kurul öncesi Nihat Doğan ile ilgili büyük bir gelişme yaşandı. Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder, kulüpten ihraç edilen şarkıcı Doğan ile ilgili tartışmaya son noktayı koydu.

Galatasaray Nihat doğan krizine son noktayı koydu

Galatasaray Kulübü, resmi internet sitesin üzerinden genel kurula katılacak üyelerinin listesini yayınladı. Parasını yatırmış 7 bin 908 üyenin bulunduğu listede, 15310 sicil numaralı Nihat Doğan'ın yer alması şaşkınlık yarattı. Nitekim üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın, Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice öldürülmesi sonrası attığı tweet büyük tepki çeken şarkıcı Doğan, Galatasaray Kulübü’nden ihraç edilmişti.

Haberin Devamı

"O DEFTER KAPANDI"

Genel kurul öncesi açıklanan liste, "Nihat Doğan da oy kulalanabilecek mi?" sorusunu akla getirdi.

Konu hakkında AMK Spor’a açıklama yapan Galatasaray Kulübü Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder ise "O listede 28 Şubat’a kadar parasını yatırmış olanların adı yazıyor. Para yatırdığı için adı var. Yoksa o defter kapandı, oy falan kullanamaz. O listede vefat edenler de var. Dediğim gibi o defter kapandı, oy kullanamaz” ifadelerini kullandı.

ADINI KALDIRDILAR

Camianın tepkisini çeken Nihat Doğan'lı liste sonrası sarı-kırmızılı kulübün resmi sitesinden yayınlanan listeden şarkıcının ismi çıkarıldı.