Futbol Galatasaray Transfer haberleri 8 Haziran 2016!

Galatasaray Transfer haberleri 8 Haziran 2016!

06.06.2016 - 15:35 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da transferde hareketli günler yaşanıyor. Dünya yıldızlarının yanı sıra parlamasına kesin gözüyle bakılan dünya yıldızlarınında yer aldığı transfer listesinde hangi isimler yer alıyor. Galatasaray Transfer hangi bölgelere takviye yapacak İşte son dakika gelişmeleri ve tüm merak edilenler haberimizde...

Galatasaray Transfer haberleri 8 Haziran 2016

Galatasaray camiasında transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Transferde eksik olan bölgelere öncelik tanıyacak olan Galatasaray transfer listesinde hangi isimler yer alıyor. İşte Galatasaray transfer haberleri ve merak edilen tüm detaylar....

Haberin Devamı

'Song'u bu kez kaçırmayalım'
Alex Song için kiralama formülü devreye giriyor...
Felipe Melo’nun gidişiyle orta sahada açılan defansif boşluğu mutlaka gidermek isteyen Sarı-Kırmızılılar, bu kez Song seçeneğini kesinlikle pas geçmek istemiyor.
Daha önce de defalarca gündeme gelen, ancak transferi bir türlü gerçekleşmeyen tecrübeli ön libero, sezonu West Ham United’da kiralık olarak geçirdi. Barcelona’nın kadroda düşünmediği Kamerunlu oyuncu, bir kez daha kiralanacak. Galatasaray da bu fırsattan yararlanmak için devrede.
Galatasaray Transfer haberleri 8 Haziran 2016
Yöneticiler kesenin ağzını açarak, Song’u ikna etmenin peşinde. Hem Barça’ya kiralama bedeli, hem de oyuncuya yıllık yüksek ücret vermeyi düşünen Sarı-Kırmızılılar, Alex Song’un Galatasaray’da bir Felipe Melo etkisi yaratabileceğini düşünüyor.
Rigobert Song da devrede
Ayırca Alex Song’u ikna edebilmek için, bir dönem Galatasaray forması giyen akrabası Rigobert Song da devreye sokulacak. Yine bir başka Kamerunlu Chedjou’ya da bu konuda haber verildiği ve kendisinden yardım istendiği gelen haberler arasında. (Fotomaç)
Dembele'de sona doğru
Cim Bom’da transfer harekâtı hız kazandı...
1 Temmuz’a kadar tüm takviyeleri tamamlamayı hedefleyen Sarı-Kırmızılılar’da, futbol şubesinin başına geçen Alp Yalman ile futbol direktörü Cenk Ergün, önceki gün Londra’ya geçmişti. İkilinin hedefinde, Fulham’la sözleşmesi sona eren Moussa Dembele vardı. Fransız futbolcunun menaceriyle bir araya gelen Yalman ve Ergün’ün, son derece olumlu bir görüşme gerçekleştirdiği ve tarafların anlaşma aşamasına geldiği öğrenildi.
19 yaşındaki Dembele, Fransa Milli Takımı’nın alt yaş kategorilerinde sergilediği futbolla da dikkat çekiyordu. İngiltere’de 2. lig olarak kabul edilen Championship’te bu sezon 43 maça çıkıp 15 kez fileleri havalandıran Mali asıllı oyuncu, futbola PSG’nin altyapısında başlamıştı.
Galatasaray Transfer haberleri 8 Haziran 2016
Adını Avrupa’ya duyuracak
Moussa Dembele, golcülüğünün yanı sıra asistçi kimliğiyle de öne çıkıyor. Otoriteler, bitirici vuruşlarını geliştirmesi durumunda, genç forvetin birkaç yıl içinde Avrupa futbolunda adını duyurabileceğini belirtiyor. Fulham bu yüzden oyuncusunu kaptırmamanın hesapları içinde. Buna karşın Dembele, potansiyeli daha yüksek bir kulübün formasını giyerek hem Fransa Milli Takımı’na yükselmek hem de daha fazla para kazanmak istiyor.
Operasyon devam ediyor...
Bu arada Alp Yalman ve Cenk Ergün ikilisinin, transfer operasyonunda hız kesmeyeceği ve Dembele’den sonra birkaç futbolcu için daha temas kuracağı öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar’ın hedefi, gelecek vaat eden, ama aynı zamanda ilk 11’de yer bulabilecek maliyeti uygun oyuncular bulabilmek. Bu çalışma da, scout ekibinin raporu ve menacerlerden gelen öneriler doğrultusunda gerçekleşiyor. (Fanatik)
Markovic'i ister misiniz?.
Fenerbahçeli oyuncular, bir bir Galatasaray'ın kapısını çalmaya başladı. Geçen sezon sakat olduğu için genellikle maçları televizyon veya tribünden izleyerek geçiren Lazar Markovic menajeri tarafından sarı-kırmızılı takıma teklif edildi. Daha önce Galatasaray'a bir başka oyuncusu Marko Marin'i teklif eden Sırp menajer Nikola Damjanac, Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp'un, Sırp oyuncuyla çalışmayı düşünmediğini ve kiralanması istediğini anlattı.
Yöneticiler şaşırdı
Fenerbahçe ile kiralık anlaşması sona eren Markovic'in İstanbul'a alıştığını ifade eden Damjanac, Türkiye'de yaşamayı sevdiğini Fenerabahçe'nin ardından Galatasaray'da forma giymekten büyük mutluluk duyacağını Mehmet Özbek'e aktardı. Nani'nin menajerinden sonra Markovic'in menajerinden de gelen bu teklif Galatasaray'ı oldukça şaşırttı. Yönetimin, kanatlarda ve forvet arkasında forma giyen 21 yaşındaki futbolcuyu, Mehmet Topal gibi listesine dahil ettiği ve teknik direktörün belirlenmesinin ardından yeniden görüşmek istediklerini bildirdi.. (Fotomaç)
Neustadter Temmuz’da imza atacak..
Denayer'in Manchester City'ye geri dönmesi, Aurelien Chedjou'nun da ayrılma ihtimali sonrasında stoper transferi için düğmeye basan Galatasaray'da Roman Neustadter'le ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor.
YILLIK 2.4 MİLYON EURO
Alman basını, Sarı-Kırmızılılar'ın Schalke ile sözleşmesi sona eren Alman asıllı Rus futbolcu ile 2.4 milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu. Neustadter'in Euro 2016'da Rusya formasını giyeceğini belirten gazeteler, finallerin bitiminin ardından resmi imzaların atılacağını iddia etti... (Takvim)