Futbol Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

17.01.2013 - 10:07 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Menajeri 'G.Saray' dedi!

Sneijder'e ceza kapıda

Aklı Carlinhos'ta

İşte Aslan'ın B planı

Menajeri 'G.Saray' dedi

Sol bek arayışlarını hızlandıran Galatasaray'ın, Fransa'nın Toulouse takımında forma giyen Senegalli sol bek için kulübüyle görüştüğünü oyuncunun menajeri açıkladı.

Wesley Sneijder dışında savunma için de Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürüyor. Fatih Terim'in verdiği listeye göre sol bek arayışlarına hız verdi. Sol bek için Carlinhos'la anlaşılmasına rağmen, kulübü Fluminense bitmek tükenmek bilmeyen istekleri ve uzlaşmaz tavrı nedeniyle geri adım atmak zorunda kalan Galatasaray, gözünü Fransızların genç yıldızına dikti. Fransız medyasında yer alan haberlere göre, Fransa Ligue 1 takımlarından Toulouse'un sol beki Cheikh M'Bengue için Galatasaray devreye girdi. Cheikh M'Bengue'nin menajeri Olivier Sadran yaptığı açıklamalarda, Galatasaray'ın Toulouse'a 6 milyon önerdiği ve pazarlık halinde olduğu, transfer görüşmelerinde sona gelindiğini iddia etti.

Kulübüyle 2014'e kadar sözleşmesi olan Cheikh M'Bengue, 23 Temmuz 1988'de Fransa'da doğdu ve alt yaş gruplarında Fransa ulusal takımı formasını terletti. Daha sonra Senegal'i tercih eden M'Bengue, Fransa liginin en iyi sol beklerinden biri olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Sneijder'e ceza kapıda!

Galatasaray'ın transfer listesinde 1 numara olan Wesley Sneijder hakkında İtalya'dan her yeni gün bir haber geliyor. Torino kaynaklı ve yüksek tirajlı bir spor gazetesi olan Tuttosport Sneijder hakkında yeni bir iddia ortaya attı.

Tuttosport'un haberine göre basına açıklamalar yapan ve kulübünün kendisini baskı altına aldığını ifade eden açıklamalar yapan Sneijder şöyle konuştu; "Bu takımda arkadaşlarımla birlikte tarih yazdığımız düşünülürse bana böyle davranılmamalıydı. Inter'in bana baskı yapmaması gerekiyor." Bu sözleri gazetelerden okuyan Inter kulüp yönetimi, Hollandalı yıldıza çok geç kalınmadan bir ceza verilmesi gerektiği konusunda uzlaştı. Para cezası üzerinde mutabık kalan yönetimin, birkaç gün içinde Sneijder'e bu cezanın ileteceği ifade edildi.

31 Ocak'a kadar süre isteyen Wesley Sneijder'in aksine, Avrupa futbol piyasasında Hollandalı yıldıza en iyi teklifi sunan Galatasaray'ın başkanı Ünal Aysal ve Inter başkanı Massimo Moratti kararın bir an önce verilmesi gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Aklı Carlinhos'ta

Galatasaray'da yönetim kurulunun bütün mesaisini ve enerjisini Sneijder transferine harcaması teknik heyetin moralini bozuyor. Yönetime verdiği raporunda defansın soluna mutlaka bir transfer talep eden Terim'in Fluminense'li Carlinhos'u kesin olarak istediği de artık net şekilde biliniyor. Ancak bütün transfer dönemini neredeyse Sneijder görüşmesine ayıran ve başka hiçbir futbolcu için girişimde bulunmayan sarı-kırmızılı yöneticilerin bu durumu Florya'da tedirginlik yaratıyor.

İşte Aslan'ın B planı

Devre arasında gündemine birçok ismi alan Galatasaray’da bombaların patlaması an meselesi. Sneijder’e cumartesiye kadar süre veren Cimbom, Hollandalı’dan olumsuz yanıt gelirse rotasını Hollanda’ya çevirecek. Heerenveen’in 20 yaşındaki oyuncusu Filip Djuricic listenin ilk sırasında.

‘Sırbistan’ın Kaka’sı’ olarak gösterilen, iki kanatta da oynayabilen Djuricic, iki sezonda 75 maça çıkıp 22 gol attı, 26 asist yaptı. Nacer Chadli konusunda Twente’yi ikna edemeyen Aslan’ın gündemindeki son isme camia yabancı değil. Sezon başı İstanbul’a getirtilen ancak Liverpool’a gitmesine göz yumulan Assaidi, son alternatif. Faslı yıldız, menajeri ile Galatasaray’a haber yolladı.