Futbol Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

26.01.2013 - 11:10 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

SIRA DROGBA'DA

Granqvist'in G.Saray'a transferi an meselesi

Fluminense'nin talepleri bezdirdi

SIRA DROGBA'DA

Parası ödenmediği için Shenhua ile yollarını ayıran Fildişili golcü 27 Ocak’ta serbest kalıyor. Fatih Terim’in de onay vermesinin ardından görüşmeler başlarken, yönetimin hedefi Çin’de 10 milyon Euro alan yıldızı, yıllık 4-5 milyona ikna etmek

WESLEY Sneijder’i transfer ederek sadece Türkiye’de değil tüm dünyanın gündemine yerleşen G.Saray yine dünyaca ünlü bir yıldızı kadrosuna katmak istiyor. Bu isim 2004-05 sezonunda Marsilya’dan gittiği Chelsea’de geçirdiği 8 sezonun ardından Çin’in yolunu tutan Didier Drogba.
CHELSEA ile yollarını ayırdığı 2011-12 sezonunun sonunda da adı G.Saray ile anılan Fildişili yıldız, kendisine teklif edilen astronomik yıllık ücret nedeniyle Shanghai Shenhua’yı tercih etmişti. Bedelsiz olarak gittiği Shenhua ile yıllık 10 milyon Euro karşılığında anlaşan Drogba parasının ödenmemesi nedeniyle sıkıntılı günler geçirirken, Uzak Doğu macerasını sonlandırma kararı aldı. Shanghai Shenhua, Anelka’lı Drogba’lı kadrosuna rağmen Çin’de sezonu 9. sırada tamamlarken tecrübeli futbolcu 11 maçta 8 gol 2 asistlik performansa imza atmıştı.

Haberin Devamı

MİLAN DA DEVREDE
ÇİN’DE zarar eden tek sektör olarak futbolun görülmesi de ayrı bir detay olarak öne çıkarken, 27 Ocak’ta serbest kalacak olan Drogba yeniden rotasını Avrupa’ya döndürmek istiyor. Bonservisi elinde bulunan 34 yaşındaki yıldızın menajeri Pierre Frelot bu konuda çalışmalara başlarken, G.Saray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim’e Drogba’yı önerdi.
SNEIJDER’İN gelmesinin ardından uygulanacak sistemde Drogba’nın takıma büyük katkı sağlayacağını ifade eden tecrübeli hoca, şartların uygun olması durumunda transfere onay verdi. Bunun ardından görüşmeler başlarken, sarı-kırmızılıların hedefi 4-5 milyon Euro civarında bir rakama transferi sonlandırmak. Ancak başta Milan olmak üzere Avrupa’nın önde gelen birçok kulübünün de Drogba için devrede olması G.Saray’ın işinin bir hayli zorlaştıracak.

Aysal renk vermiyor!

Haberin Devamı

G.SARAY Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıran Drogba transferiyle ilgili sessizliğini bozdu. Sneijder transferiyle G.Saraylı taraftarların ‘çilek’ özlemini dindiren Aysal, özel işlerini halletmek için gittiği Akmerkez’de Drogba ile ilgili olarak “Sneijder transferini yaptık ama Drogba’nın maliyeti çok yüksek, böyle bir transfer yok, yok daha neler” dedi.
ANCAK Ünal Aysal’ın görüşmelerde henüz istedikleri mesafeyi kat edemedikleri için bu açıklamayı yaptığı, Drogba konusunda yönetimin çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Granqvist'in G.Saray'a transferi an meselesi

Galatasaray Sneijder transferinden sonra stoper transferini de bitirmek üzere

Sneijder'den sonra rotasını savunmaya takviyeye çeviren Galatasaray, aradığı stoperi İtalya'da buldu. Genoa'da forma Andreas Granqvist ile yıllık 1.5 milyon euro'ya anlaşan sarı-kırmızılılar, kulübüne de 4 milyon euro bonservis bedeli önerdi. Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'un ilgilendiği Şampiyonlar Ligi'nde de oynayabilecek 27 yaşında ve 1.92 boyundaki İsveçli için kulübünün kararı bekleniyor.

Haberin Devamı

Kariyerine Helsingborg'da başlayan, İngiltere'de Wigan için de ter döken Granqvist, 2008'de Hollanda ekibi Groningen'e, 2011'de de 2 milyon euro karşılığı Genoa'ya gitmişti. Premier Lig ve Serie A tecrübesi olan Granqvist, Galatasaraylı Elmander'in milli takımdan arkadaşı.

Groningen'de 96 maçta 21 gol atan futbolcu için 'golcü stoper' tanımlaması yapılıyor. Genoa'nın onay vermesi halinde transfer bugün açıklanabilir.

(Sabah)

Fluminense'nin talepleri bezdirdi

Sarı-Kırmızılılar, sol bek için Carlinhos'la neredeyse her konuda anlaştı. Ancak kulübü Fluminense'yle bir türlü orta yolu bulamadı.

Brezilya ekibi, sürekli fiyat artıyor. Galatasaray 25 yaşındaki futbolcu için Fluminense’nin kapısını ilk çaldığında, 6 milyon Euro isteyen Kırmızı-Yeşilliler bu rakamı 10 milyon Euro’ya kadar çıkardı! Galatasaray ise en son taksitli ödeme planıyla 8 milyon Euro teklif ederek beklemeye geçti. Fluminense’den gelecek yanıta göre Sarı-Kırmızılılar, Carlinhos için son kararını verecek.

Haberin Devamı

(Fanatik)

Yazarlar