Futbol Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

06.06.2013 - 09:34 | Son Güncellenme:

.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri

Haberin Devamı

Lille, Chedjou’yu yeniden satacak!

Emre Kılınç Galatasaray'da!
Fransa’da sol bek
Obi Mikel'i almak çok zor değil

Chedjou transferini KAP’a da bildiren G.Saray, Lille’in istekleri ile boğuşuyor.

6.3 milyon Euro karşılığında Fransız ekibi ile el sıkışılırken bu paranın 1 yılda ödenmesi planlandı. Ancak Lille maddi sıkıntısını aşmak için bu parayı bankalardan kesintili de olsa tek ödeme halinde almak istedi...

Bankaların bu isteği reddetmesi ile birlikte Lille yetkilileri de yeniden G.Saray’ın kapısını çaldı. Yeni bir anlaşma yapmak isteyen Fransızlar’ın parayı biraz daha aşağıya düşürüp tek ödeme halinde almak istediği öğrenildi.

Emre Kılınç Galatasaray'da!
BOLUSPOR Başkanı Mehmet İnceayan, yeni teknik direktörleri Ali Beykoz’la 2 yıllık sözleşme imzalandıkları törende 19 yaşındaki orta saha oyuncuları Emre Kılınç’ın Galatasaray’a transfer olduğunu açıkladı.
Galatasaray, Erman Kılıç'ın ardından Erman Kılınç'ı da renklerine kattı.
PTT 1’inci Lig takımlarından Boluspor’da, teknik direktörlüğe Ali Beykoz getirildi. Kulüp binasında düzenlenen törende 2 yıllık mukavele imzalayan Ali Beykoz, "Boluspor’un başarılı olması için elimizden geleni yapacağız. Artık omuzlarımızdaki sorumluluk daha fazla. Koşan, mücadele eden bir takım kurup, herkesin peşinden gideceği bir Boluspor yaratacağız" dedi.
Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan ise, "Ali Beykoz’a güveniyoruz. Bu yüzden kendisini göreve getirdik. Hep birlikte Boluspor’un başarısı için çalışacağız" diye konuştu.
EMRE KILINÇ GALATASARAY’DA
Alt yapılarında yetişen Emre Kılınç’ın Galatasaray’a transfer olduğunu belinten Başkan İnceayan, "Emre Kılınç’ın Galatasaray’a transferini netleştirdik. Boluspor’un menfaatleri doğrultusunda Emre, artık sarı kırmızılı formayı giyecek" dedi.
Fransa’da sol bek
Bordeaux’un 28 yaşındaki oyuncusu Benoit Tremoulinas, G.Saray’dan teklif aldığını açıkladı.
SOL bek arayışlarında Carlinhos ısrarı sürerken Brezilyalı oyuncunun transferinin gerçekleşmemesi halinde rotanın Fransa’ya çevrileceği iddia edildi. Fransız basını, Bordeaux’tan Benoit Tremoulinas için G.Saray’ın girişimlerde bulunduğu duyurulurken 28 yaşındaki oyuncu da bunu son verdiği röportajda doğruladı.
KULÜBÜ ile 1 yıl daha kontratı bulunan oyuncu, idealleri için ayrılmasının doğru olacağına karar verdiğinin altını çizip şunları söyledi:
“BUGÜNE kadar hiçbir zaman top seviyede oynama şansı bulamadım. Bordeaux’da oyunumu herkese gösterdim. Kiev ve Leverkusen’in Bordeaux ile bağlantıya geçtiğini biliyorum. Ve Şampiyonlar Ligi’nde iyi iş çıkaran G.Saray ile Rusya’dan birkaç kulüp daha var.”
Öncelik Galatasaray'ın
Nani'nin isteği üzerine taraflar arasındaki görüşmeler başlarken, menajer Jorge Mendes ile Galatasaraylı yöneticilerin önümüzdeki hafta İstanbul'da bir araya gelecekleri ifade edildi
Bu sezon Galatasaray'ın yapmak istediği flaş transferler içinde 1 numarada yer alan Lu- Carlos Almeida da Cunha yani kısaca Nani, sarı-kırmızılı takıma yeşil ışık yaktı. Radyospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre, menajer Jorge Mendes, Cimbom'un teklifini Portekizli oyuncuya iletirken Nani'nin Galatasaray'a çok sıcak baktığı bildirildi.
Monaco da peşinde
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi hedefi, vizyonu, kadrosunda Burak, Selçuk, Muslera, Hamit, Melo, Sneijder ve Drogba gibi yıldızların olması, bu sezon oynanan Manchester United maçlarındaki taraftarların coşkusunun Nani'yi pozitif yönde etkilediği belirtildi. Monaco'nun da Luis Nani'ye talip olmasına karşın, Portekizli oyuncunun, Jorge Mendes'ten Galatasaray'ın teklifine öncelik verilmesini istediği öğrenildi. Bunun üzerine Mendes, Galatasaraylı yetkililerle transfer müzakeresine oturmak için temaslarını sıklaştırdı. Tarafların önümüzdeki hafta içinde Galatasaray Adası'nda bir araya gelmesi bekleniyor.
Obi Mikel'i almak çok zor değil
Fatih Terim'in Medel ismine karşı çıkması ve Tino Costa'da da Rusların fiyat yükseltmesi üzerine sportif direktör Bülent Tulun, John Obi Mikel'e yöneldi. Tulun, 26 yaşındaki oyuncu için Chelsea ile görüşmelere başladığını yönetime iletti. Tulun, Nijeryalı ön liberonun Afrika Kupası'ndan geldikten sonra formasını kaybetmesi nedeniyle bu transferin sanıldığı kadar imkansız olmadığını da bildirildi.

Yazarlar