UEFA Avrupa Ligi Galatasaray tur için sahada! GS maçı saat kaçta, hangi kanalda? St Johnstone-Galatasaray maçı muhtemel 11'leri...

Galatasaray tur için sahada! GS maçı saat kaçta, hangi kanalda? St Johnstone-Galatasaray maçı muhtemel 11'leri...

12.08.2021 - 20:03 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam edemeyen Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında bu akşam deplasmanda St Johnstone karşısında sahaya çıkacak. İlk maçın 1-1 tamamlanmasının ardından turu rövanşa bırakan Galatasaray bu akşam İskoç temsilcisi karşısında kazanıp turu geçmek istiyor. İlk maçta kırmızı kart gören Muslera'nın yerine kalede İsmail Çipe'nin kaleyi koruyacağı duyuruldu. Peki St Johnstone-Galatasaray UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray tur için sahada GS maçı saat kaçta, hangi kanalda St Johnstone-Galatasaray maçı muhtemel 11leri...

St Johnstone-Galatasaray maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray bu akşam İskoç temsilcisi St Johnstone ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan ilk maçta temsilcimiz yeni transferi Sacha Boey'in ayağından bulduğu golle skoru dengeleyebilmişti. Peki St Johnstone-Galatasaray UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

ST JOHNSTONE-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

St Johnstone-Galatasaray maçı bu akşam saat 21:00'de başlayacak. Mücadele D-Smart platformu Spor Smart ekranından yayınlanacak.

GALATASARAY TURU GEÇMESİ HALİNDE HANGİ TAKIMLA KARŞILAŞACAK?

Galatasaray, turu geçmesi halinde Avrupa Ligi play-off turunda Danimarka ekibi Randers ile karşılaşacak.

GALATASARAY TURU KAYBETMESİ HALİNDE YOLUNA KONFERANS LİGİ'NDE DEVAM EDECEK!

Sarı-kırmızılılar, elenmesi durumunda ise UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Sırbistan ekibi Vojvodina ile Avusturya temsilcisi LASK arasındaki eşleşmenin galibiyle mücadele edecek.

St. Johnstone: Clark, Devine, Mccart, Gordon, Jason Kerr, Davidson, Wotherspoon, McCann, Rooney, Kane, O'Halloran

Haberin Devamı

Galatasaray: İsmail Çipe, Boey, Luyindama, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Emre Kılınç, Kerem, Babel, Mohamed