Voleybol Galatasaray'da İlkin Aydın ne yapsa olmadı! Güldüren anlar

Galatasaray'da İlkin Aydın ne yapsa olmadı! Güldüren anlar

26.11.2023 - 12:17 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Sultanlar Ligi'nde Karayolları karşısında galibiyet hasretini dindirirken İlkin Aydın ve taraftarlar arasında yaşananlar güldürdü.

Sultanlar Ligi'nde Galatasaray evinde Karayoları'nı ağırladı. Sarı-Kırmızılı takım sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Galatasaray bu sonuçta ligde 5 maç sonra galip geldi.

Haberin Devamı

GALATASARAY 10. SIRADA
Bu sonuçla Galatasaray Daikin 10 maç sonunda 3 galibiyet ve 7 mağlubiyetle 10 puan topladı ve 10. sırada yer aldı. Karayolları ise ligde oynadığı 10 karşılaşmayı da kaybetti ve son sırada yer buldu

Galatasarayda İlkin Aydın ne yapsa olmadı Güldüren anlar

İLKİN AYDIN FIRTINA GİBİ
Milli voleybolcu İlkin Aydın müsabakanın yıldızı oldu. İlkin, takım arkadaşı Danielle Cuttino ile beraber karşılaşmayı 22 sayı ile tamamladı ve maçın en skorer oyuncuları oldu.

GÜLDÜREN GÖRÜNTÜLER
İlkin Aydın galibiyet sonrası üçlü çektirmek için taraftarının yanına gitti. İlkin birinci denemesinde daha sus işareti yapmadan sekronun kaymasıyla tezhüratı tamamlayamadı. İkinci denemede de taraftar yanlış girince İlkin tatlı şekilde isyan etti. Üçüncü denemede güçlü bir şekilde tezahürata giren taraftarlar daha önceki denemelerine göre başarılıydı. İlkin Aydın'ın görüntüsü ise herkesi güldürdü.

Haberin Devamı

Galatasarayda İlkin Aydın ne yapsa olmadı Güldüren anlar

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
Sözleşmesi sene sonunda bitecek olan İlkin Aydın'ın geleceği merak ediliyor.

TRANSFER BEKLENİYOR
Sarı-kırmızılı taraftarlar daha yarışmacı bir takım istediği için yönetimden transfer bekliyor. Alınan bilgilere göre Galatasaray devre arasında bir orta oyuncu bir de smaçör pozisyonu için görüşme yapıyor.

Galatasarayda İlkin Aydın ne yapsa olmadı Güldüren anlar