Milli Takım Galatasaray'dan flaş Mauro Icardi hamlesi! Wanda Nara ve Erden Timur görüşecek

Galatasaray'dan flaş Mauro Icardi hamlesi! Wanda Nara ve Erden Timur görüşecek

16.06.2023 - 19:05 | Son Güncellenme:

Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezon planlamaları devam ediyor. PSG'den kiralık olarak takıma katılan Mauro Icardi'nin sarı-kırmızılı ekipte geleceği henüz netlik kazanmadı. Galatasaraylı kurmaylar, Arjantinli yıldızı takımda tutmak isterken flaş bir gelişme yaşandı.

Galatasaraydan flaş Mauro Icardi hamlesi Wanda Nara ve Erden Timur görüşecek

Bu sezon başında PSG'den kiralanan ve muhteşem bir performans ortaya koyan, şampiyonluk yarışında büyük paya sahip olan Icardi'nin takımda kalıp kalmayacağı büyük merak konusu oldu. Galatasaray, Arjantinli yıldızı takımda kalması için ikna etmeye çalışırken flaş bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

SEZONA DAMGA VURDU

30 yaşındaki Arjantinli oyuncu Mauro Icardi bu sezon Galatasaray formasıyla toplamda 26 maça çıktı. Süper Lig'de 24 maçta 22 gol, 7 asistlik performans sergileyen Süperstar, Türkiye Kupası'nda 2 maçta 1 gol, 1 asistle oynadı. Her iki Fenerbahçe derbisinde de fileleri havalandıran Icardi ayrıca kritik Beşiktaş maçlarında üç gol atmıştı.

Galatasaraydan flaş Mauro Icardi hamlesi Wanda Nara ve Erden Timur görüşecek

'BURADA ÇOK MUTLUYUM'

Tecrübeli golcü transferle ilgili soruya şu cevabı vermişti: "Tatilden sonra göreceğiz. Şu anda başka bir kulüple kontratım var. Bununla ilgili görüşülmesi gerekiyor. Burada çok mutluyum. Taraftarları çok seviyorum. Kulübü çok seviyorum. Burada birçok insan bana çok iyi yardımcı oluyor. Mutluyum ancak konuşulması gereken çok şey var."

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Sezon başında Fransız devi PSG'den Galatasaray'a kiralanan Mauro Icardi'nin sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor. Arjantinli yıldızın sarı-kırmızılı ekipteki geleceği henüz netlik kazanmadı.

Galatasaraydan flaş Mauro Icardi hamlesi Wanda Nara ve Erden Timur görüşecek

BAYERN, ICARDI İÇİN TEMASA GEÇTİ

Lewandowski'yi Barcelona'ya yolladıktan sonra santrfor krizi yaşayan Alman devi, çareyi Icardi transferinde buldu. Alman basınına göre Bayern yetkilileri hem PSG hem de Icardi'yle temasa geçti.

Münih ekibinin araya girmesi, PSG'nin Icardi için bonservis beklentisini de yükseltmiş durumda. Ancak Galatasaray'ın önüne çıkan tek engel Bayern Münih değil.

ICARDI'YE TALİP VAR

Galatasaraylı taraftarların sevgilisi olan ve Sarı-Kırmızılılar'ın tüm şartları zorlayarak yeniden takıma kazandırmak istediği Mauro Icardi için de Al Taawoun devrede. Taawoun'un, Arjantinli süperstar için yıllık 30 milyon Euro gibi bir rakamı ayırdığı belirtiliyor.

HAFTA BAŞI GÖRÜŞME VAR

Fanatik'in haberine göre; Icardi'yi yeniden kadrosuna katmak isteyen Galatasaray hafta başı Arjantinli golcünün menajeri ve eşi olan Wanda Nara ile görüşecek. Galatasaray yıldız futbolcu için yapabileceği maksimum teklifi yapacak. Ayrıca toplantıda Icardi'nin talepleri dinlenecek. Görüşmenin İtalya'da yapılması bekleniyor.

Galatasaraydan flaş Mauro Icardi hamlesi Wanda Nara ve Erden Timur görüşecek

Yazarlar