Dünyadan Futbol Galatasaray'ın gözdesi Evander rekor bedelle transfer oluyor! İşte yeni adresi

Galatasaray'ın gözdesi Evander rekor bedelle transfer oluyor! İşte yeni adresi

14.11.2022 - 21:30 | Son Güncellenme:

Yaz döneminde Galatasaray'a transferi gerçekleşmeyen Midtjylland'ın Brezilyalı yıldızı Evander'in yeni takımı belli oldu. Evander'in yeni takımıyla anlaşma sağladığı aktarıldı.

Galatasarayın gözdesi Evander rekor bedelle transfer oluyor İşte yeni adresi

Galatasaray 'ın yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ve bu doğrultuda kulübü Midtjylland ile görüşmelede bulunulan Evander, Sarı-Kırmızılılar'ın formasını giymeye istekli olmasına rağmen kulüpler arasındaki anlaşmanın sağlanamaması sonucunda Danimarka ekibinde kalmıştı. Takımıyla sezona çok iyi bir giriş yapan Evander'in yeni adresi ise belli oldu.

Haberin Devamı

Sezona damga vuruyor

Evander, bu sezon Midtjylland'ı taşıyan isimlerin başında geliyor. Brezilyalı oyuncu, ligde çıktığı 10 maçta 4 gol atarken esas farkı UEFA Avrupa Ligi maçlarında yarattı. Brezilyalı 10 numara, bu sezon takımıyla UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı 6 maçta 1 gol, 4 asistlik skor katkısı sağladı. 

Galatasarayın gözdesi Evander rekor bedelle transfer oluyor İşte yeni adresi

Avrupa olmadı

ESPN'den Gustavo Hofman, Futebol no Mundo'nu podcast yayınında yaz transfer döneminde Galatasaray ile olan görüşmelerin sona erdiğini belirtmiş o süreçte oyuncuyla Kopenhag ve Rangers'ın da ilgilendiğini aktarmıştı. Fakat bu ihtimaller gerçekleşmesi ve Evander, Ocak ayında sürpriz bir rotaya hareket etmeye hazırlanıyor.

Anlaşma sağlandı!

Evander, kariyerini MLS'te sürdürmeye hazırlanıyor. Amerikalı muhabir Tom Bogert, Portland Timbers'ın Brezilyalı 10 numaranın transferi adına anlaşma sağladığını belirtti.

Haberin Devamı

Galatasarayın gözdesi Evander rekor bedelle transfer oluyor İşte yeni adresi