Ankaragücü Garry Rodrigues, Fenerbahçe maçındaki gol sevincini anlattı! 'Birini kızdırmak için değildi'

Garry Rodrigues, Fenerbahçe maçındaki gol sevincini anlattı! 'Birini kızdırmak için değildi'

28.02.2024 - 18:10 | Son Güncellenme:

Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Ankaragücü'nde son golü atan Garry Rodrigues'in sevinci tartışma yaratmıştı. Yıldız futbolcu, gol sevincinin sebebini anlattı.

Garry Rodrigues, Fenerbahçe maçındaki gol sevincini anlattı Birini kızdırmak için değildi

Emre Belözoğlu yönetimindeki Ankaragücü, Türkiye Kupası'nın çeyrek finalinde Eryaman'da oynadığı maçta Fenerbahçe'yi 3 golle yıktı. Başkent temsilcisinde son golün sahibi olan Garry Rodrigues'in sevinci tartışmaları beraberinde getirdi.

Haberin Devamı

33 yaşındaki hücum oyuncusu attığı goldeki sevincinin sebebini açıkladı. Fenerbahçe'ye karşı turu hak ettiklerini belirten Garry Rodrigues, "Kazanmayı hak eden taraf bizdik. Çok iyi oynadık. Arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Çok iyi bir mücadele örneği verdiler. Önemli olan takıma inanmak. Rakibin kim olduğu önemli değil. Siz kendinize inanırsanız, yapabileceklerinizin farkında olursanız başarırsınız. Fenerbahçe ligin en güçlü iki kadrosundan bir tanesi, onlara karşı oynamak kolay değil. Ama biz de yetenekli oyunculardan kurulu bir ekibiz ve bunu Fenerbahçe maçında gösterdik" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe maçında attığı golden sonraki sevincinin tartışmasıyla ilgili Ajansspor'a konuşan Garry Rodrigues, "İlginç bir gol sevinci oldu. Ben bunu milli takımdaki arkadaşlarımla yaptım ilk kez. Onlarla golü kutlama biçimimizi yansıtıyor. Son Afrika Uluslar Kupası'nda bu hareketlerle gollerimizi kutladık. Gol sevincim herhangi birini kızdırmak için yapılan bir hareket değil. Bizim milli takımımız, Yeşil Burun Adaları'nda yaptığımız gol sevincine göndermeydi. Tamamen iyi duygular, milli takımımda yaşadığım mutluluğu anlatmak içindi" dedi.

Haberin Devamı

Garry Rodrigues, Ankaragücü'nde 16 karşılaşmada forma şansı buldu. 33 yaşındaki hücum oyuncusu bu müsabakalarda 2 gol attı ve 4 asist üretti.

Garry Rodrigues'in Ankaragücü ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 33 yaşındaki hücumcunun güncel piyasa değeri 1 milyon 500 bin euro.

Feyenoord altyapısında yetişen yıldız futbolcu daha sonra Real SC, XerxesDZB, Rostocker FC , Boshuizen, ADO Den Haag, Dordrecht, Levski Sofia, Elche, PAOK, Galatasaray, Al Ittihad, Fenerbahçe ve Olimpiakos'ta oynadı.

Garry Rodrigues, Yeşil Burun Adaları Milli Takımı'nda 43 maça çıktı. 33 yaşındaki hücumcu bu müsabakalarda 7 kez rakip fileleri havalandırdı.