Beşiktaş Gedson Fernandes: Kötü yaptıklarımızı iyiye çevirmek zorundayız!

Gedson Fernandes: Kötü yaptıklarımızı iyiye çevirmek zorundayız!

08.02.2024 - 23:19 | Son Güncellenme:

Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Antalyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta Gedson Fernandes açıklamalarda bulundu.

Gedson Fernandes: Kötü yaptıklarımızı iyiye çevirmek zorundayız

Beşiktaş'ın Antalyaspor'u 2-1'lik skorla geçtiği Türkiye Kupası Son 16 Turu karşılaşması sonrası Gedson Fernandes konuştu.

Haberin Devamı

İstikrarsız performanslarını geride bırakmaları gerektiğini belirten Gedson Fernandes, "Geçmişe bakmamalıyız. İstikrarsız performansımızı geride bırakmak zorundayız. Beşiktaş'ın alışık olmadığı bir süreç yaşadık ve bunu unutmak zorundayız. Çalışmak ve böyle devam etmek zorundayız. Aynı ciddiyetle devam etmek zorundayız" dedi.

Antalyaspor maçını yorumlayan Gedson Fernandes, "Maça kötü başladık. İlk yarıda maçta değildik. Ama ikinci yarıda çok iyi bir reaksiyon gösterdik ve maçı çevirmeyi başardık. Şimdi önemli olan bunu tekrarlamamak ve önümüzdeki maçlarda daha iyi olmak" ifadelerini kullandı.

Gedson Fernandes son olarak, "Etkisi var hocanın ama sadece hocaya bakamayız. Önemli olan takım olarak yaptıklarımızı düşünmemiz. Kötü yaptıklarımızı iyiye çevirmek zorundayız. Bu şekilde ancak bu süreci atlatabiliriz" diye konuştu.

Yazarlar