Dünya Kupası Gelecek sezon görüşmek üzere

Gelecek sezon görüşmek üzere

25.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hollanda Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası’nda başarılı maçlar çıkaran tecrübeli yıldız, Milliyet’e özel açıklamalar yaptı. Transfer iddialarına yanıt veren Sneijder, “Taraftarımız burada bile bana büyük bir destek veriyor. Onları çok seviyorum. Gelecek sezon yine görüşeceğiz” ifadelerini kullandı.

Gelecek sezon görüşmek üzere

Dünya Kupası’nda Hollanda Milli Takımı formasını giyen Wesley Sneijder, Milliyet’e, Galatasaraylı taraftarları sevindirecek açıklamalar yaptı.
Roberto Mancini ve Didier Drogba’nın ardından takımdan ayrılacağı ileri sürülen Sneijder gelecek sezon da sarı-kırmızılı formayı giyeceğini ifade etti.
Manchester United’ın başına geçen Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Louis van Gaal tarafından İngiltere’ye götürüleceği konuşulan yıldız futbolcu, İstanbul’da çok mutlu olduğunu belirterek, kariyerine Galatasaray’da devam edeceğini dile getirdi.
‘Mancini’ye ulaşamadım’
Hollanda’nın önceki akşam Şili’yi mağlup ettiği maçtan sonra bir araya geldiğimiz Sneijder’e ilk olarak Galatasaraylı taraftarların kendisine olan sevgi ve desteğini hatırlatarak, “Gelecek sezon da Galatasaray forması giyecek misin?” diye sorduk.
“Ben de onları çok seviyorum” diyerek sözlerine başlayan Hollandalı futbolcu, “Bana büyük destek veriyorlar. Dünya Kupası’nda benimle birlikte Hollanda’yı da destekliyorlar. Onlarla her zaman çok mutluyum. Gelecek sezon taraftarla yine görüşeceğiz” ifadelerini kullandı.
Wesley Sneijder, Mancini’nin sürpriz vedası için “Kendisiyle kontak kurmaya çalıştım ama henüz ulaşamadım. Onunla mutlaka konuşacağım. Yeni sezonda takımda neler olacağını göreceğiz. Bunu şimdilik bilemiyorum. Şu an sadece Dünya Kupası’na odaklanmış durumdayım” yorumunu yaptı.
Hollanda Milli Takımı’nda daha farklı bir sistemde oynadığının altını çizen yıldız futbolcu, “Kendimi iyi hissediyorum ve formdayım. Buradaki görevim ve pozisyonum daha farklı. Her şey mükemmel gidiyor” dedi.
Hollanda’nın 3’te 3 yaparak ikinci tura kalmasını da değerlendiren Sneijder, “Bana göre Dünya Kupası’ndaki üç maçta da çok iyi işler yaptık. Böyle devam etmeliyiz. İkinci turda olmak güzel. 9 puanla çıktık ama turnuva bizim için yeni başlıyor. Bunu biliyoruz. Eleme turlarındayız artık. Önümüzdeki maçlara iyi odaklanmalıyız” diye konuştu.

Yazarlar