Su Sporları Genç Kürek Milli Takımı dev organizasyona hazır!

Genç Kürek Milli Takımı dev organizasyona hazır!

29.07.2023 - 15:47 | Son Güncellenme:

Fransa’da düzenlenecek U19 Dünya Şampiyonası’nda 10 sporcu ve 4 ekiple sahne alacak Genç Kürek Milli Takımı, organizasyon için hazırlıklarını tamamladı.

Genç Kürek Milli Takımı dev organizasyona hazır

Türkiye Kürek Milli Takımı, Dünya Şampiyonası’nda sahne alacak. Genç Kürek Milli Takımı’nın 10 sporcu ve 4 ekiple katılacağı katılacağı U19 Dünya Şampiyonası, 2-6 Ağustos tarihlerinde Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenecek.

Haberin Devamı

U23 Dünya Şampiyonasında Elis Özbay ile gelen dünya şampiyonluğu sonrasında milli kürekçilerin tek hedefi altın madalya. U19 Dünya Kürek Şampiyonasına Türkiye Kürek Milli Takımı’ndan tek çifte kategorisinde Halil Kaan Köroğlu, iki tek kategorisinde Aytimur Selçuk ve Enes Biber, iki çifte kategorisinde Alper Şevket Eren ve Giray Yazçayır, dört tek dümencili kategorisinde ise Yusuf Ziya Ateş, Gökmen Kaan Sezer, Selin Boz, Yiğit Yaşar Doğruok ve Ahmet Erdem ülkemizi temsil etmek için suya inecek.

U19 Dünya Kürek Şampiyonası’nda yarışacak milliler, geçtiğimiz Mayıs ayında düzenlenen U19 Avrupa Şampiyonasında iki tek ve dört tek dümencili kategorilerinde altın alarak Avrupa şampiyonu olmuş, tek çifte kategorisinde ise Halil Kaan Köroğlu gümüş madalya alarak Avrupa ikincisi olmuştu.

Haberin Devamı

Yazarlar