Beşiktaş Genk Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Genk Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

06.11.2018 - 15:32 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi I grubu dördüncü maçında temsilcimiz Beşiktaş, Belçika temsilcisi Genk'e konuk olacak. Vodafone Park'ta oynanan ilk maçı 4-2 kaybeden siyah beyazlı takım grupta son sırada yer alıyor. Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmek isteyen Beşiktaş, Genk karşısında 3 puan alıp yoluna devam etmek istiyor. Peki Genk Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Genk Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Genk - Beşiktaş maçı için heyecan dorukta! UEFA Avrupa Ligi I grubu dördüncü maçında deplasmanda Belçika temsilcisi Genk'e konuk olacak olan Beşiktaş, maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Sarpsborg karşısında aldığı 3 puan dışında oynadığı iki maçı da kaybeden Beşiktaş'te gözler Perşembe akşamı oynanacak olan Genk maçına çevrildi. Vodafone Park'ta oynanan ilk maçta rakibi karşısında kötü bir performans gösteren Beşiktaş rakibine 4-2 mağlup oldu.

Haberin Devamı

GENK BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

KRC Genk Arena'da 8 Kasım Perşembe günü saat 20.55'te başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Tobias Stieler yönetecek. Tobias Stieler'in yardımcılıklarını Mike Pickel ve Jan Seidel yaparken, Patrick Ittrich ile Harm Osmers ilave yardımcı hakem olarak görev olacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Christian Gittelmann olacak.

Mücadelenin beINSPORTS 1 kanalından yayınlanması bekleniyor.

Yazarlar