Beşiktaş Georges Kevin N'Koudou fırtınası! Beşiktaş'ı pişman etti

Georges Kevin N'Koudou fırtınası! Beşiktaş'ı pişman etti

02.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan ekibi Damac FC'ye imza atan Georges Kevin N'Koudou, yeni takımında dikkat çeken bir performansa imza attı.

Georges Kevin NKoudou fırtınası Beşiktaşı pişman etti

Suudi Arabistan ekiplerinden Damac FC'nin sezon başında bedelsiz olarak renklerine bağladığı Georges Kevin N'Koudou, şu ana kadar gösterdiği performansla parmak ısırttı. Beşiktaş'tan bedelsiz olarak ayrılan Kamerunlu hücumcu son oynanan Al Fayha maçında da etkili performansını sürdürdü.

Haberin Devamı

Georges Kevin N'Koudou, Damac FC'nin Al Fayha'yı 4-2'lik skorla mağlup ettiği maçta 2 gol ve 1 asistle dikkat çekti. 28 yaşındaki sol kanat bu performansıyla galibiyette başrol oynadı.

Damac FC'nin bu sezon başında bedelsiz olarak renklerine bağladığı Georges Kevin N'Koudou, Suudi Arabistan Pro Lig'de 14 maçta şans buldu. 28 yaşındaki sol kanat bu müsabakalarda rakip fileleri 11 kez havalandırma başarısı gösterdi. Georges Kevin N'Koudou aynı süreçte 4 asist üretti.

Georges Kevin NKoudou fırtınası Beşiktaşı pişman etti

Georges Kevin N'Koudou, sezon başında bonservis bedeli olmadan imza attığı Damac FC ile 2 yıllık anlaşma sağladı. 28 yaşındaki sol kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 3 milyon 300 bin euro. Georges Kevin N'Koudou, Kamerun Milli Takımı'nda 4 müsabakada forma şansı buldu.

Haberin Devamı

Paris Saint Germain altyapısında yetişen Georges Kevin N'Koudou daha sonra Nantes, Marsilya, Tottenham, Burnley, Monaco ve Beşiktaş formaları giydi.

REBIC BEKLENENİ VEREMEDİ

Beşiktaş'ın Georges Kevin N'Koudou yerine kadrosuna kattığı Ante Rebic ise şu ana kadar bekleneni veremedi. Milan'dan transfer edilen Ante Rebic, şu ana kadar 13 müsabakada oynadı. Tecrübeli futbolcu bu maçlarda 393 dakika sahada kaldı ve 3 asist üretti.

Ante Rebic'in Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Hırvat yıldızın güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Yazarlar