Fransa Ligue 1 Gerets erken emekli oldu!

Gerets erken emekli oldu!

03.04.2015 - 10:44 | Son Güncellenme:

Belçikalı teknik adam Eric Gerets futbol hayatına son verme kararını duyurdu, artık balık tutacağını söyledi.

Gerets erken emekli oldu

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Eric Gerets sürpriz bir kararla teknik adamlığa veda kararı aldı. Fransız RMC'ye konuşan 60 yaşındaki çalıştırıcı şu anki görevini tamamlamasının ardından yeni bir takımla yola devam etmeyeceğini söyledi.

Abu Dabi ekibi Al Jazira'yı çalıştıran Gerets'e tekrar Marsilya'ya dönüp dönmeyeceği sorusu yöneltilince deneyimli teknik adam, "Gelebilirim ama ancak seyirci olarak. Şu anki takımımla kontratım 2016'ya kadar sürüyor. Bunu tamamlayacağım ve sonra emekliye ayrılacağım" dedi.

Belçikalı hoca şöyle devam etti:

"Kariyerimi sakin bir şekilde tamamlayacağım. Yeni sağlık sorunları olmadan. Sonra sıra balık tutmaya gelecek. Seyahat etmek ve hala mümkünken hayatın tadını çıkarmak istiyorum. Biliyosunuz bazı sağlık sorunlarım oldu. Bir operasyon geçirmek zorunda kaldım".

Haberin Devamı

Bir çok teknik adamın çok daha ileri yaşlara kadar devam ettiği futbol ortamında bu emeklilik kararı sağlık gerekçelerine dayandırıldı. Geçtiğimiz yıllarda beyin kanaması geçiren Gerets 2005-07 arasında Galatasaray'ın başındaydı.