Diğer Geri dönüşleri bildi, 50 TL'ye 50 bin TL kazandı!

Geri dönüşleri bildi, 50 TL'ye 50 bin TL kazandı!

25.03.2024 - 13:13 | Son Güncellenme:

Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, pazar bülteninde yer alan iki La Liga 2 karşılaşmasına İlk Yarı Sonucu 2 / Maç Sonucu 1 tercihinde bulunduğu bir kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.

Geri dönüşleri bildi, 50 TLye 50 bin TL kazandı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak süper oran farkıyla maçlara daha yüksek oranlarla oynayabilir; canlı yayınlarla maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz. Misli, yeni üyelerine anında 50 TL kazanma şansı da sunuyor.

Haberin Devamı

Eibar 2. dakikada öne geçse de Valladolid’in geri dönüşü için 3 dakika yetti

Misli üyesinin kuponunda yer alan La Liga 2 maçlarından ilki Real Valladolid – Eibar arasında oynandı. Deplasman ekibi Eibar, henüz 2. dakikada Jon Bautista’nın kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü bularak maça hızlı bir giriş yaptı. Eibar’ın 11. dakikada gördüğü kırmızı kart sonrası Misli üyesi, konuk ekibin devreyi öne kapatması konusunda endişe yaşasa da Valladolid, aradığı golü bulamadı ve devre Eibar üstünlüğüyle tamamlandı. Real Valladolid, rakibinin 10 kişi kalmasıyla beraber Eibar kalesindeki baskısının meyvesini 57’de kullanılan köşe vuruşu sonrası Victor Meseguer’in ayağından gelen golle aldı. Konuk ekip, golden 3 dakika sonra gerçekleştirdiği kontra atakta Mamadou Sylla’nın merkezden driplingle getirdiği ve devamında kaleciği çalımladığı vuruşla 2-1 öne geçti. 69’da ceza sahası içinde yakın direğe yaptığı vuruşla rakip kaleciyi mağlup eden Isra Sala, Valladolid’i 3-1’e taşıyan golü kaydetti. Ev sahibi ekip, karşılaşmayı 3-1 kazanırken Misli üyesi bu maçta 31.00’lik oranı tutturmuş oldu.

Haberin Devamı

Levante, 2-0 geriye düştüğü maçta son dakika golüyle kazandı

Misli üyesi, ilk maçının tutmasının ardından kuponundaki diğer La Liga 2 karşılaşması Levante – Elche maçında alınacak sonucu beklemeye başladı. Deplasman ekibi Elche, 22’de sağ kanattan geliştirdiği atakta Puigmal’ın ortasında Morente’nin kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti. İlk yarı konuk ekibin tek golüyle 1-0 sonuçlanırken, Misli üyesinin kuponunda her şey yolunda gidiyordu. Kuponun tutması için ikinci yarıda ev sahibi ekibin geri dönüşe imza atması gerekiyordu. Ev sahibi ekibin gollerini bekleyen Misli üyesi, 50. dakikada Gaspar’ın ayağından gelen 2. Elche golü sonrası endişeye kapıldı. Konuk Elche, girdiği pozisyonlarla, direkten dönen şutuyla 3. gole yaklaşsa da başarılı olamadı. Levante, sol taraftan ceza sahasına akın ettiği bir pozisyonda rakip oyuncunun zamanlama hatası yapması sonucu 68. dakikada penaltı kazandı. Fuente, kaleciyle topu ayrı köşelere yolladı: 1-2. Bulduğu golün ardından üzerindeki şoku atan ve morallenen Levante, 77’de Brugui’nin golüyle skorda dengeyi sağladı. “Maç, böyle bitecek” denilirken, 90+4’te sahneye çıkan Gomez, ceza sahası içinden yakın direğe yaptığı vuruşla takımını 2-0’dan 3-2 öne geçiren golü kaydetti. Bu muhteşem geri dönüş sonrası Misli üyesi, kuponundaki en yüksek oran olan 34.50’yi tutturmuş oldu.

Haberin Devamı

Misli üyesi, böylece 50 TL’ye 50 bin 191 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakalayabilirsiniz.

Yazarlar