Beşiktaş Gezelim, görelim!

Gezelim, görelim!

02.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın hocası Slaven Bilic, Anadolu’yu gezdiklerini ve hem maç, hem de seyahat yorgunluğu yaşadıklarını söyledi.

Gezelim, görelim

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, iyi bir sonuç aldıklarını söyledi. Ancak her hafta başka bir yerde maç yapmalarını esprili bir dille yorumladı.

Haberin Devamı

“Bu sene maçlarımızı farklı yerlerde oynuyoruz” diye söze başlayan Hırvat çalıştırıcı, “Bu bir şaka ama Fransa Bisiklet Turu gibi... Sanki Türkiye Turu. Her hafta farklı etaptayız. Trabzon maçını Konya’da oynayacağız. Çok mu mutluyum? Şüpheliyim. Çünkü çok güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Hırvatistan’da “Gezelim görelim” tarzında bir TV programı var. Biz de Anadolu’yu geziyoruz. Durumumuz aynen böyle. Tabi ki şaka yapıyorum ama zor koşullar altında mücadele ediyoruz. Hem maçların, hem de seyahat yorgunluğu yaşıyoruz” diye konuştu.

Karabük karşısında son 10 dakikadan memnun kalmadığını söyleyen Bilic, son bölümde frene basmadıklarını, 2-0’dan sonra kontrolün ellerinde olduğunu, ancak 3. golü bulamayınca baskı hissettiklerini söyledi. Kaleci Cenk’in sakatlığına rağmen takımı yalnız bırakmadığı hatırlatılan Bilic, “Bu tür fedakârlıklar olmaksızın şampiyon olamazsınız. Ama bu demek değil ki fedakârlık yapmak zirveyi, şampiyonluğu garanti eder. Cenk fedakârlık yaptı. Çok da iyi bir maç çıkardı. Ona şapka çıkarıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Yeni Yuva

Safranbolu Kartal Yuvası Mağazası, 2. Başkan Ahmet Nur Çebi tarafından hizmete açıldı. Mağazadan bir forma ve tişört satın alan Çebi, “Beşiktaş, İstanbul’dan daha fazla Anadolu’da seviliyor. Bu da bizim için gurur kaynağı. Beşiktaş, Türkiye’nin takımıdır. İnşallah mağazada bol kazanç olur” dedi.

Demba Ba fizik gücüyle rakiplerine büyük üstünlük sağladı. Karabüksporlu Tanju Kayhan eski takımına karşı sol kanatta etkili olamadı.