1.Lig Giresunspor'da kuruluş coşkusu

Giresunspor'da kuruluş coşkusu

09.04.2016 - 14:23 | Son Güncellenme:

Yeşil-beyazlı kulübün kuruluşunun yıl dönümü, yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcular ve taraftarların katıldığı yürüyüşle kutlandı.

Giresunsporda kuruluş coşkusu

Giresunspor Kulübünün kuruluşunun 49. yıl dönümü, yeşil-beyazlı kulübün yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve taraftarın katıldığı yürüyüşle kutlandı.

Haberin Devamı

Giresun Belediye Bandosu eşliğinde Debboy mevkisinden başlayan etkinliğe katılanlar, ellerindeki yeşil-beyaz bayraklar ve meşaleler ile Atatürk Meydanı'na kadar yürüdü.

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, yaptığı konuşmada, sevgi, birlik ve beraberlik içinde zorluklarla adeta bir evlat gibi büyüttükleri kulübün 49. yılını kutladıklarını söyledi.

Bozdağ, Giresunspor'un çok zor günler geçirerek bugünkü duruma geldiğini belirterek, şöyle devam etti: "23 Temmuz 2012'de devraldığımız kulüp, çok şükür birlik ve beraberlikle bugünlere geldi. Bu öyle kolay kolay başarılacak bir şey değil. Giresunspor Kulübü, yönetimi, şehrin mülki amirleri ve halkı ile dimdik ayaktadır, ayakta olmaya da devam edecektir. Dört sene önce 16,2 milyon lira borçla devralınan kulübün bugün 4 milyon lira borcu kalmıştır. Bütçeleri bizden kat kat fazla olan takımlarla Süper Lig için kafa kafaya mücadele etmektedir."

Haberin Devamı

Kulübe kurulduğu günden itibaren hizmet eden başkan, idareci ve oyunculara şükranlarını sunan Bozdağ, "Aramızdan ayrılanlara Allah'tan rahmet diliyorum. Evladınıza bir atkı alın, rengi ne siyah-beyaz ne sarı-kırmızı ne de sarı-lacivert olsun. Rengi yeşil-beyaz olsun, yeşillerin en güzeli, beyazın en delikanlısı olsun." diye konuştu.

Yürüyüşe, Belediye Başkanı Kerim Aksu, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ile futbolcular, yönetim kurulu üyeleri, Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, CHP İl Başkanı Necati Tığlı ve taraftarlar katıldı.