UEFA Avrupa Ligi Gizli favori Fener

Gizli favori Fener

25.04.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, UEFA Avrupa Ligi’ndeki yarı final eşleşmelerini değerlendirirken temsilcimiz Fenerbahçe için ayrı bir paragraf açtı

Gizli favori Fener

Dünyaca ünlü Fransız hoca, Eurosport İngiltere’ye yaptığı açıklamada, Benfica ile eşleşen Fenerbahçe’nin, UEFA Avrupa Ligi’nin gizli favorisi olduğunu ifade etti.
Wenger, “Fenerbahçe ile Benfica arasındaki maçlar kora kor geçecektir. Benfica, Newcastle United’ı eleyerek yarı finale yükseldi. Kendilerine güvenleri var. Fenerbahçe de buraya kadar başarılı sonuçlar alarak geldi. Özellikle Lazio’ya karşı oynadıkları maçlarda başarılıydılar. Türk ekibi henüz kimsenin dikkatini çekmiyor ama kupanın gizli favorilerinden biri. Oldukça ilginç maçlar izleyeceğimi düşünüyorum” dedi.
Avrupa kupalarında 13 kez yarı final oynayan ve daha formda görünen Benfica’nın finale biraz daha yakın olduğunu da kaydeden Wenger, “Benfica’nın küçük bir avantajından bahsetmek mümkün. Tecrübe açısından daha öndeler ve yetenek olarak da daha iyi oyuncuları var. Avrupa Ligi’nde tek bir maç bile kaybetmediler. Kendi liglerinde de oldukça iyi durumdalar. Bu yüzden onlar adına küçük bir avantaj var” yorumunu yaptı.