Skorer Gökdeniz yolcu gibi!

Gökdeniz yolcu gibi!

11.03.2008 - 03:26 | Son Güncellenme:

Rusya’nın Rubin Kazan takımının kadrosuna katmak istediği yıldız oyuncu gitmek için yönetime başvurdu. Bordo-mavili yönetim kurulunun dünkü toplantısında ise karar çıkmadı . Ancak transferin yarına kadar sonuçlanacağı belirtildi

Gökdeniz yolcu gibi

Rusya’nın üç önemli kulübünden teklif alan Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Gökdeniz Karadeniz gitmek için yönetime başvurdu.
Bu gelişmeler üzerine bordo-mavili yönetim dün Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu başkanlığında bir araya geldi. Gökdeniz’in Rusya’ya transferinde yaşanan gelişmeleri değerlendiren yöneticilerin uzun süren toplantısından net bir karar çıkmadı.
Gökdeniz Karadeniz’i Saturn, Zenit ve Rubin Kazan’ın istediği bildirilirken milli futbolcunun Rubin Kazan’ın teklifine sıcak baktığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Yarın netleşiyor
Yönetimden bir karar çıkmamasına rağmen Gökdeniz’in transferinin yarına kadar gerçekleşmesine kesin gözüyle bakıldığı ifade edildi.
Bu arada kongrede, “Hiç bir oyuncumu satmam”diyen yeni başkan Sadri Şener’in Gökdeniz’in sürekli olarak ayrılmak istemesini belirtmesi nedeniyle transferine onay vereceği vurgulandı.
Yönetimin milli futbolcunun transferi konusunda teknik direktör Ersun Yanal’la da görüş alış-verişinde bulunacağı öğrenildi.