Beşiktaş Gökhan Töre gerçeği

Gökhan Töre gerçeği

25.03.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gökhan Töre önceki gün Almanya’da geçirdiği operasyonla iyileşme sürecine girerken, kulüp içerisinde doktor krizi yaşandı.

Gökhan Töre gerçeği

Fenerbahçe derbisinde aldığı darbe nedeniyle sağ ayak bileğinde damar tıkanıklığı tespit edilen Gökhan Töre önceki gün Almanya’da geçirdiği operasyonla iyileşme sürecine girerken, kulüp içerisinde doktor krizi yaşandı. Beşiktaş Sağlık Heyeti’nin “damar tıkanıklığı” teşhisine karşın, Töre’nin özel doktoru Ertuğrul Karanlık’ın “sinir ezilmesi” tespiti yaptığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Teşhis tartışması üzerine Beşiktaş Sağlık Heyeti’nin doktor seçimi konusunda Gökhan Töre’yi serbest bıraktığı fakat anjiyo şartı koyduğu öğrenildi.

Yapılan anjiyo sonucunda ise Töre’nin, kulüp doktorlarının bildirdiği gibi sağ ayağındaki bir damarının tıkalı olduğu tespit edildi. Siyah-beyazlı doktorların haklı çıkmalarına rağmen oyuncunun bir an önce sahalara dönmesi için Ertuğrul Karanlık ile birlikte Almanya’ya gitmesine izin verdiği öğrenildi.

Almanya’daki klinikte damarına anjiyo uygulanan Töre kan sulandırıcı ilaç kullanacağı için yaklaşık 15 gün idmanlara çıkmayacak. Genç futbolcu daha önce İstanbul’da uygulanan tedaviyi geçirdiği grip yüzünden yarıda kesmişti. Gökhan’ın bu nedenle düşünülen süreden bir hafta gecikmeli sahalara döneceği bildirildi.

Haberin Devamı

Tolgay korkuttu

Beşiktaş, Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü. Futbolcular sabah salonda denge ve kuvvet çalışmaları gerçekleştirdi. Kartal günün ikinci çalışmasını sahada yaptı. Futbolcular ısınma programı ve pas çalışmasının ardından çift kale maç oynarken, Tolgay Arslan sol dizine aldığı darbeyle sakatlandı. Dizine buz torbası bağlanan Tolgay daha sonra soyunma odasının yolunu tuttu. Tedavisi süren Tolga Zengin ile Almanya’da bulunan Gökhan Töre idmana katılmadı. Bu arada Beşiktaş yarın Olimpiyat Stadı’nda Çaykur Rize ile hazırlık maçı oynayacak.