Beşiktaş Gökhan Töre müjdesi

Gökhan Töre müjdesi

05.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kasımpaşa’ya yenilerek şampiyonluk yarışında yara alan Beşiktaş, Süper Lig’in 28. haftasında Vodafone Arena’nın açılışında Bursaspor’la oynayacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Gökhan Töre  müjdesi

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, Kasımpaşa maçında forma giyen futbolcuların salonda yenilenme çalışması yaptığı bildirildi. Diğer futbolcuların ise ısınma hareketleri, istasyon koşuları ve pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynadığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Sağ ayak bileğindeki damar tıkanıklığı yüzünden geçtiğimiz günlerde Almanya’da anjiyo olan Gökhan Töre dün takımla çalışmalara başladı. En son Torku Konya ile 3 Mart’ta oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giyen yıldız futbolcunun antrenmanda herhangi bir sorun yaşamadığı öğrenildi.

Teknik patron Şenol Güneş’in bir gün izin verdiği siyah-beyazlı takım, Bursaspor mesaisine yarın devam edecek.

Tolga çıkmadı
Bel kaslarındaki spazm nedeniyle Kasımpaşa maçında forma giyemeyen Tolga Zengin dünkü antrenmana da çıkmadı.
Tedavisine devam edilen tecrübeli kalecinin yanı sıra Kasımpaşa maçında sağ ayak bileği burkulan Cenk Tosun ve sağ arka üst baldırında ağrısı bulunan Oğuzhan Özyakup’un idmanda yer almadıkları vurgulandı.