Trabzonspor ‘Golcü transferi şart’

‘Golcü transferi şart’

02.01.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, ara transferde mutlaka bir santrfor almak istediklerini ifade etti, “Olmazsa olmazımız odur. Orta saha ve savunmaya da takviye düşünüyoruz” dedi

‘Golcü transferi şart’

Sezonun ikinci yarısında Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde üst basamakları hedefleyen Trabzonspor ara transfer rotasını çizdi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, transferde öncelikle forvet hattına takviye yapacaklarını bildirdi.
Teknik Direktör Mustafa Akçay’ın raporu doğrultusunda transfer çalışması yaptıklarını kaydeden Başkan Hacıosmanoğlu, “Olmazsa olmaz transferimizi sokaktaki çocuğa da söyleseniz bilir. Trabzonspor’un iyi bir forvete ihtiyacı var. Olmazsa olmazımız odur. Hocanın isteği doğrultusunda orta saha ve savunma bölgesine takviye düşünüyoruz. O bölgelere de oyuncu katmak için mücadele ediyoruz” diye konuştu.
İbrahim Hacıosmanoğlu, Mustafa Akçay’a da güvenoyu verdi. Akçay’ın dönem dönem bazı rahatsızlıklar yaşadığını dile getiren Hacıosmanoğlu, “Bunlar bizden kaynaklanan rahatsızlıklar değil. Bunun bilinmesini istiyorum. Biz onunla beraber başladık başkanlığa. Kendisine, ‘insanların konuşmalarına kulak tıkaman lazım, işini yapman lazım’ dedim. Rahatsızlıkları vardı, onları giderdik. İnşallah takımın başında Allah ona Avrupa’da gösterdiği başarıları ikinci yarıda ligde de gösterir. Kendisi Trabzonspor’da layık olduğu yere gelecek” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Başaramazsak tribüne geçeriz’
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’u iyi yerlere getirmek için samimi şekilde çalıştıklarının altını çizerek şunları söyledi: “Kulübü layık olduğu yerlere taşıyabilirsek burada duracağız. Taşıyamazsak, bizim Trabzonspor’dan bir istikbal beklentimiz yok. Tribüne geçeceğiz, daha iyi yapanlar varsa gelip yapacaklar. Biz burada başarılı olursak duracağız, başarılı olmazsak durmayacağız. Kimse merak etmesin.”