Golf Golf için yeni sponsor

Golf için yeni sponsor 

24.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Procter&Gamble, Gillette Venus ve Braun markalarıyla, Türkiye Golf Federasyonu’nun resmi sponsorlarından oldu. Anlaşmayla golf sporunun gelişmesi hedefleniyor.

Golf için yeni sponsor

Spora verdiği destekle Türk sporunun gelişiminde önemli bir rol üstlenen ve en büyük paydaşlarından biri olan Procter & Gamble, spor sponsorluklarına bir yenisini daha ekledi. Dünyada ve Türkiye’de spor kültürünün yaygınlaşması adına çalışmalar yürüten P&G, Türkiye Golf Federasyonu ile iş birliği yaptı. 

Haberin Devamı

Türkiye Golf Federasyonu ile yapılan sponsorluk anlaşmasıyla, golf sporunun gelişmesi ve ulusal düzeyde turnuva sayılarının artırılmasına destek sağlama adına P&G, Gillette Venus ve Braun markalarıyla; Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu 3. ve 4. Ayak Müsabakalarının yanı sıra Türkiye Golf Federasyonu Masters Şampiyonası’nda golf sporcularının ve tutkunlarının yanında olacak. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, “Bizler P&G ailesi olarak, sporun her zaman iyileştirici ve birleştirici gücüne olan sonsuz inancımızla uzun bir yola çıktık. Bu serüvende, P&G markamızın gücüyle sürekli spor ile iç içe olmayı hedefledik. Türkiye’nin spor aşkına ve spor gücüne inancımız sonsuz... Bu noktada da gücümüzü Türkiye Golf Federasyonu ile birleştirmekten gurur duyuyoruz. Golf sporunun gelişmesi ve yaygınlaşması adına bu anlaşmayı yapmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.