Diğer GÖRKEMLİ KAPANIŞ

GÖRKEMLİ KAPANIŞ

08.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kemer Golf & Country Club’da düzenlenen Engel Atlama Balkan Şampiyonası sona erdi. Toplam 11 bin euro ödülün dağıtıldığı organizasyonda dün Grand Prix müsabakaları ile ferdi birincilikler belirlendi

GÖRKEMLİ KAPANIŞ

Kemer Golf & Country Club, önemli bir binicilik organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Balkan ülkelerini bir araya getiren ve beş farklı kategoride her yaştan sporcunun mücadele ettiği Engel Atlama Balkan Şampiyonası’nın 40.’sı Türkiye Jokey Kulübü’nün ana sponsorluğunda dün tamamlandı.
Bulgaristan, Hırvatistan, Romanya, Sırbistan, Yunanistan ve Türkiye’nin mücadele ettiği şampiyonada yaklaşık 100 sporcu zirveye çıkmak için kıyasıya mücadele etti. Dev organizasyonda yıldız, genç, genç yetişkin usta ve bayanlar kategorilerinde hem takım hem de bireysel şampiyonlar belli olurken, genç at müsabakaları da gerçekleştirildi.
Toplam 11 bin euro ödülün dağıtıldığı turnuvada Türkiye beş kategoride sahaya çıkarken başarılı bir performans ortaya koydu. Özellikle Ustalar Milli Takımı ve Yıldız Milli Takımı zirveye çıkarak kupaya uzandı.
4 gün boyunca 5 farklı kategoride milletler kupası yarışmalarının düzenleneceği organizasyon, dün ferdi Balkan Şampiyonları’nın belli olacağı Grand Prix müsabakaları sona erdi.

Haberin Devamı

Son günde 3 birincilik!

40. Engel Atlama Balkan Binicilik Şampiyonası’nda, Türk sporcular, yıldızlar, genç yetişkin ve ustalar kategorilerinde birinci oldu. Kemer Golf & Country Club’daki şampiyonada, Yıldızlar’da Emir Koçak Florentine ile, Genç Yetişkin biniciler arasında ve üç günlük yarış sonuçlarının baz alındığı 125 cm yüksekliğinde koşulan yarışmada, Yusuf Cem Kayacan Abner ile, Ustalar’da ise 140 cm yüksekliğinde koşulan Ustalar Yarışı’nda ise Hüsnü Dinç Chiara ile zirveye çıktı.

Yazarlar