1.Lig Göztepe'den tribünlere uyarı!

Göztepe'den tribünlere uyarı!

27.02.2013 - 15:39 | Son Güncellenme:

PTT1. Lig'de, geride kalan 23 haftada kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle üç kez para cezası alan Göztepe, Kayseri Erciyesspor maçında aynı sebepten ceza yerse, ertesi hafta Karşıyaka'yla oynanacak derbi seyircisiz olacak

Göztepeden tribünlere uyarı

PTT1. Lig'de, geride kalan 23 haftada kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle üç kez para cezası alan Göztepe, Kayseri Erciyesspor maçında aynı sebepten ceza yerse, ertesi hafta Karşıyaka'yla oynanacak derbi seyircisiz olacak. Küfürlü tezahürat nedeniyle üçüncü cezasını, ezeli rakibine 2-0 yenildiği maçta alan sarı-kırmızılılar, o günden sonra bir daha aynı ihlali yapmadı. Göz-Göz, KSK derbisinde çıkan saha olayları yüzünden Manisaspor'u boş tribünler önünde ağırlamak zorunda kalmıştı.

Haberin Devamı

Kayseri Erciyes randevusu öncesinde örgütlenen Göztepeli taraftarlar, liderli ağırlayacakları karşılaşmada tribünlerden kötü söz çıkmaması için organize oldu. PTT 1. Lig'in ceza şampiyonu olan Göz-Göz, ilk yarıda TFF'ye 117 bin 200 TL ödedi. İkinci yarının ilk altı haftasında sadece 6 bin TL ceza alan sarı-kırmızılılar, önemli gelişme gösterdi. Kurmaylar, tribünde son haftalardaki küfürsüz ortamın örnek olduğunu belirterek, "Kayseri Erciyes maçında da dikkatli olunacağına ve derbi öncesi sıkıntı yaşamayacağımıza inanıyoruz" dedi.