1.Lig Gümüşhanespor Asbaşkan Uçar: ‘ Herkesi bekliyoruz’

Gümüşhanespor Asbaşkan Uçar: ‘ Herkesi bekliyoruz’

20.05.2017 - 13:49 | Son Güncellenme:

TFF 1. Ligi'ne çıkma mücadelesi veren Gümüşhanespor final maçını Çarşamba günü Erzurumspor ile yapacak. Karşılaşma öncesi son hazırlıklarını tamamlayan kırımızı beyazlı takımın Asbaşkanı Metin Uçar Skorer'e konuştu.

Gümüşhanespor Asbaşkan Uçar: ‘ Herkesi bekliyoruz’

TFF 1. Ligi'ne çıkma mücadelesi veren Gümüşhanespor final maçını Çarşamba günü Erzurumspor ile yapacak. Karşılaşma öncesi son hazırlıklarını tamamlayan kırımızı beyazlı takımın Asbaşkanı Metin Uçar Skorer'e konuştu. Fair-Play ruhuna uygun bir maç olacağından şüphesi olmadığını söyleyen Uçar, ’42 bin kişilik Beşiktaş Vodafone Arena’nın yarısı bizim taraftarımıza tahsis edildi. Bütün Gümüşhanelileri bekliyoruz’ diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Keyifli bir maç olacak’

“Takımımız bu kez kardeş ilimiz Erzurum'un gurur kaynağı ErzurumSpor ile karşılaşacak. Dolayısı ile şimdiden, eminlikle kardeşlik atmosferi içinde centilmence bir oyun izleyeceğimizi söyleyebilirim. Türk futbol severleri bu karşılaşmada bir kez daha futbolun birleştirici bir spor olduğuna şahit olacak.”

‘Herkesi bekliyoruz’

Takımımızın ister oyuncuları ister taraftarları olsun - kalite ve kapasitesinden kesinlikle şüphe edilemez. Zaten üst üste iki sene finale yükselmek var olan ciddi bir kapasite ve kalitenin eseridir. Bize böyle bir gururu yaşattıkları için tüm teknik heyet ve futbolcularımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bir takım sahada ne kadar başarılı bir oyun sergilerse sergilesin, tribünlerde coşkulu bir taraftar desteği olmazsa başarı eksik kalır. Bu açıdan 24 Mayıs Çarşamba günü tüm Gümüşhanelilere büyük iş düşmekte. Bildiğimiz üzere 42 bin kişililk Vodafone Arena'nın tam yarısı GümüşhaneSpor taraftarlarına tahsis edilmiş durumda.

Haberin Devamı

Tüm halkımızı, özellikle Gümüşhaneli STK'ları bir kez daha GümüşhaneSpor'u desteklemek ve motivasyon sağlamak için 24 Mayıs Çarşamba günü akşam saat 19:00'da Beşiktaş Vodafone Arena'ya bekler, takımımızın başarısını hep beraber kutlamak isteriz.

Yazarlar