Diğer Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

04.08.2023 - 14:19 | Son Güncellenme:

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Feyenoord - PSV: 2.5 Üst

Haberin Devamı

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan günün öne çıkan maçlarından Feyenoord - PSV mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %32’si karşılaşmada en az 3 gol olacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi

İyi bir hazırlık dönemi geçiren son şampiyon Feyenoord, oynadığı 6 maçın sadece 1’ini kaybetti. Son ciddi hazırlık maçlarında ise Benfica’yı 2-1 yenmeyi başardılar. Orkun Kökçü ve Danilo gibi iki önemli isim takımdan ayrılırken; forvete Ayase Ueda, on numara pozisyonuna Calvin Stengs ve ön liberoya Ramiz Zerrouki en önemli transferleri oldu. Geçen sezonun kupa şampiyonu PSV’de çıktığı 5 hazırlık maçının 4’ünü kazandı, 1 kez kaybetti. Onlar da iyi gözüktüler. Xavi Simons ve Erick Gutierrezen en önemli kayıpları olurken; Noa Lang ve Ricardo Pepi’yle hücum tarafını güçlendirdiler. Geçen sezon oynanan Süper Kupa maçında PSV, Ajax’ı 5-3 yenerek kupayı kaldırmıştı. Sezona iyi giriş yapan iki ekibin maçında geçen seneki final gibi goller bekliyorum. Aralarındaki 10 maçın 9’u karşılıklı gol var bitti. Feyenoord’un ev sahipliği yapacağı karşılaşmada, ilk tercihim KG Var, alternatifim 3.5 üst.

Haberin Devamı

Krasnodar - Nizhny Novgorod: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Krasnodar - Nizhny Novgorod mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %41’i karşılaşmayı ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yorumcusu Halil Demirkan’ın Tercihi

Ligdeki 2 maçını da kazanarak sezona formda başlayan Krasnodar, Nizhny'yi konuk edecek. Deplasman ekibi henüz ligde galibiyetle tanışamadı henüz skor da üretemedi. Krasnodar'ın, hızlı bir başlangıçla ilk devrede skor üreteceğini düşünüyorum.

Hertha Berlin - Wehen Wiesbaden: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan günün öne çıkan maçlarından Hertha Berlin - Wehen Wiesbaden mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %29’u Hertha Berlin galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yorumcusu Berat Kavuş’un Tercihi

Haberin Devamı

Hertha Berlin geçen hafta Düsseldorf karşısında iyi bir oyun sergilemesine rağmen 1-0 mağlup oldu. İlk hafta rakip zorluydu ancak bu hafta rakip ligin yeni ekibi Wehen. Wehen geçtiğimiz hafta Magdeburg karşısında 1 puan alabildi. Vukotic’in oyundan atılmasının hemen ardından gol bulup puan kazanmaları çok değerliydi. İlk haftanın günahı olmaz ancak bu hafta iki ekip içinde önemli. İki ekibin de ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacağı bir mücadele bekliyorum. Özellikle Hertha Berlin’in geçen sezon iç saha karnesi tatmin edici görünüyor. Bıraktıkları yerden devam edeceklerdir. Hertha Berlin’in maça hızlı bir giriş yapmasını ve ilk yarıda en az 1 gol bulabilmesini bekliyorum.

Yazarlar