Diğer Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

16.09.2023 - 13:38 | Son Güncellenme:

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Galatasaray – Samsunspor: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet ” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Galatasaray – Samsunspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %44’ü karşılaşmada Galatasaray’ın galip olacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi: İlk Yarı Toplam Korner Sayısı 4.5 Üst

Milli araya 3-0'lık Gaziantep FK galibiyetiyle giren Galatasaray, kadrosunu Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez ile güçlendirdi. Wilfried Zaha, Hakim Ziyech gibi diğer yeni transferlerin maç kadrosunda olması bekleniyor... Samsunspor ise 11 yıl sonra döndüğü Süper Lig'e istediği gibi bir giriş yapmadı. 1 maçı yarıda kaldı, diğer 3 maçta sadece 1 puan toplayabildi. Orta alana eklenen Olivier Ntcham ve Taylan Antalyalı gibi kritik oyuncular sakat. Ercan Kara, Flavien Tait, Carlo Holse takviyeleri yaptılar... Samsunspor yeni bir oluşum içinde ve ligin ilerleyen haftalarında mutlaka daha iyi olacaktır ancak Şampiyonlar Ligi arefesindeki Galatasaray karşısında, en azından maçın başında bir şeyler üretebilmeleri kolay olmayacak. Aslantepe'de sarı-kırmızılı ekipten baskın bir ilk yarı başlangıcı, dolayısıyla bol bol korner bekliyorum.

Haberin Devamı

Adana Demirspor - Pendikspor: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve günün öne çıkan maçlarından Adana Demirspor - Pendikspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %71’i karşılaşmada Adana Demirspor’un galip gelmesini bekliyor.

Misli Yorumcusu Safa Can Konuksever’in Tercihi: 2.5 Üst

4 büyükler dışında ligin belki de en tehditkâr hücum hattına sahip olan Adana Demirspor, her takıma karşı skor üretebilecek seviyede bir ekip. İç saha avantajlarını da göz önünde bulundurduğumuzda Pendikspor karşısında en az 1 gol atacaklardır. Osman Özköylü yönetimindeki konuk ekip de belli bir oyun planı ve sistemi çerçevesinde mücadele ediyor. Kesinlikle kolay bir rakip değiller. Taraf bahsi bu karşılaşmada bence sürprize açık. Dolayısıyla 2.5 üst seçeneği daha makul duruyor.

Barcelona – Real Betis: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Barcelona – Real Betis mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %69’u Barcelona galibiyetini tercih ediyor.

Haberin Devamı

Misli Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi: 3.5 Alt

Son şampiyon Barcelona, lige iyi bir başlangıç yaptı. İlk hafta Getafe deplasmanında kaza yaşasalar da Villarreal ve Osasuna deplasmanlarında oyuna hükmederek kazandılar. İlkay Gündoğan, Almanya’nın Fransa ile oynadığı maçta sakatlanmış ve sahadan ağlayarak çıkmıştı. Durumu netlik kazanmasa da oynaması zor gibi gözüküyor. Pedri’nin de sakatlığı devam ediyor. Barca orta sahası bu maç zorlanabilir. Diğer taraftan Real Betis de 4 maçta 7 puan toplayarak üst sıraları zorlayacağını gösterdi. Willian Jose, Ayoze Perez, Isco, Bellerin gibi kaliteli isimlere sahipler. İç sahada çok iyi savunma yapan Barcelona’yı açabilirler mi soru işareti ancak keyifli ve sert bir maç bekliyorum. 3 golden fazla gol çıkacağını düşünmüyorum.

Yazarlar