Euro2016 Gurbetçi desteği

Gurbetçi desteği

23.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ay-yıldızlı taraftarlar dünyanın her yerinde olduğu gibi İngiltere’de de A Milli Takımı yalnız bırakmadı.

Gurbetçi desteği

Ay-yıldızlı taraftarlar dünyanın her yerinde olduğu gibi İngiltere’de de A Milli Takımı yalnız bırakmadı. İngiltere ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden Manchester’a gelen taraftarlar oyunculara büyük destek verdi. Kale arkası tribünde kendilerine ayrılan bölümü dolduran çok sayıda Türk futbolsever karşılaşma boyunca futbolculara tezahüratlarla destek oldu.

Haberin Devamı

Yoğun güvenlik

Old Trafford Stadı’nda geçen hafta oynanması gereken Manchester United-Bournemouth maçının şüpheli paket nedeniyle ertelenmesinin de etkisiyle İngiltere-Türkiye müsabakası öncesinde stat çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Bu yıl 14.’sü düzenlenen Avrupa’nın en büyük 10 kilometrelik yarışı Manchester Maratonu’na da ev sahipliği yapan kentte, erken saatlerden itibaren atlı birlikler ve çok sayıda güvenlik ekibi görev yaptı.

Metrelerce ofsayt!

İngilizler Türkiye karşısında aldıkları galibiyetten tatmin olmadı. Skora sevinse de oyun açısından beklediğini bulamadı. Daily Mail ‘Türkiye galibiyeti ikna etmedi’ başlığını kullandı. İngiliz taraftarlar sosyal medyada ise ‘şanslıydık’ yorumları yaptığı görüldü. Öte yandan İngilizler Harry Kane’in golü için ‘Metrelerce ofsayt’ yorumunda bulundu.