Teleset Mobilya Akhisarspor Güven tazeleme!

Güven tazeleme!

11.11.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Güneş, “Kötü sonuçlar sonrası moral ve güven değerlerinde sarsılma oldu. Bunu gidermenin yolu kazanmaktı” dedi

Güven tazeleme

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın genelinde kazanmayı hak ettiklerini, aldıkları 3 puanın moral ve güven açısından sevindirici olduğunu söyledi.
Beklenen puanları alamama nedeniyle bir moralsizlik yaşadıklarını ifade eden Güneş, ”Oldukça olumsuz bir hava vardı. Trabzonspor’a yakışmayan sonuçlar olunca taraftar ile oyuncuların moral ve güven değerlerinde sarsılma oldu. Bunu tekrar sağlamanın tek yolu kazanmaktı” diye konuştu.
Galibiyete ihtiyaçları olan bir karşılaşmaya çıktıklarını ifade eden Güneş, şöyle devam etti:
“Rakibimiz deplasmanlarda iyi oynayan bir takım. İyi savunma yapıp çabuk çıkmayı düşünen bir takıma karşı iyi başladık. Gol ve pozisyonlar bulduk, rakibi sahamıza getirmedik. Son bölümde hücuma çıktığımızda 3. golü çok sayıda oyuncuyla bulduk. İlk ve son bölümler iyi ama diğer bölümlerde rakibi maça ortak ettik. Bu belki skorun 2-0 olmasından kaynaklandı. İlk bölümlerdeki coşkulu futbolu, oyuna tam yaymalıydık.”
Taraftarın soğuk ve yağışlı havaya rağmen kendilerini desteklediğini kaydeden Güneş, “Sayıları az olabilir ama yürekleri, niyetleri önemliydi. Başarısızlık öncelikle tabii ki bizimdir. Ama sevinci ve üzüntüyü birlikte yaşamak çok daha doğru” dedi.

Güven tazeleme