Skorer Haber Turu...

Haber Turu...

08.01.2010 - 01:51 | Son Güncellenme:

Shakhtar’dan Costa’ya servet... Fatih Giresun’da... Ömer sahalara geri döndü... Kayseri dağıldı... Arenas yandı... BOTAŞ farkı... Bravo Melis... Buz kestik!..

Haber Turu...

Shakhtar’dan Costa’ya servet
Ukrayna Ligi’nin güçlü takımlarından Shakhtar Donetsk adı Manchester United ile anılan Brezilyalı genç yıldız Douglas Costa’yı kadrosuna kattı. Yapılan açıklamada, dünya futbolunun yeni yıldızı olarak bakılan Costa’nın Gremio Kulübü’nden 12 milyon euroya satın alındığı, bu futbolcuyu daha fazla bir bedele başka bir kulübe satmaları halinde Brezilya temsilcisine yüzde 15’lik bir gelir ödeneceği bildirildi.

Haberin Devamı

Fatih Giresun’da
Bank Asya 1. Lig’de ikinci yarı için transfer çalışmalarını sürdüren Giresunspor, Süper Lig takımlarından Manisaspor’da forma giyen Fatih Baydemir’i renklerine bağladı. Kadrodaki değişimin süreceğini ve İlker Tuğal ile Hüseyin Tok’u da kiralık vermeyi düşündüklerini belirten Genel Menajer Öner Karalar, “Gelecekte yararlanmayı plandığımız oyuncularımızı tecrübelerini artırmalarını amaçlıyoruz” dedi.

Ömer sahalara geri döndü
Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından SC Freiburg’da forma giyen, ancak Haziran 2009’da go-kart pistinde geçirdiği kaza sonucunda ayaklarında yanıklar oluşan Ömer Toprak, uzun bir aradan sonra ilk kez yeniden bir karşılaşmada forma giydi. Takımının İspanya’da 2. Lig takımlarından FC Elche’ye karşı oynadığı ve 1-0 yenildiği hazırlık maçında Ömer, 45 dakika süre ile sahada kaldı.

Haberin Devamı

Kayseri dağıldı
Antalya’da düzenlenen “Tuttur.com Cup”ın ikinci maçında Hamburg, Kayserispor’u 3-0 yenerek finalde Beşiktaş’ın rakibi oldu. Alman ekibi ilk yarısı golsüz kapanan maçın ikinci yarısında bulduğu gollerle sonuca gitti. Hamburg’u farklı galibiyete 52‘de Trochowski (penaltı), 78’de Boateng ve 86’da Tolgay’ın attığı goller taşıdı.

Arenas yandı
Soyunma odasına silah getirdiği için hakkında soruşturma açılan Washington Wizards’ın yıldızı Gilbert Arenas’a NBA yönetimi tarafından süresiz men cezası verildi. Soyunma odasında kendisine ait 3 silah bulunan ve bu nedenle federal savcıya ifade veren Arenas, yaptığının yanlış olduğunu bildiğini ve silahlarla arkadaşlarına şaka yaptığı itirafında da bulunmuştu.

BOTAŞ farkıFIBA Bayanlar Avrupa Kupası 2. tur ilk maçında BOTAŞ, Adana’da Polonya temsilcisi CCC Polkowice’yi 74-50 yendi. Baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan temsilcimiz maçın ilk yarısını da 37-29 önde kapadı. Bu kupadaki diğer temsilcimiz Beşiktaş Cola Turka ise 2. tur ilk maçında evinde ağırladığı Rusya’nın Dinamo Kursk takımına 95-69 mağlup oldu.

Bravo Melis
Türk tenisinin genç yıldızı Melis Sezer, yeni sezonun ilk grand slamı olan Avustralya Açık Tenis Turnuvası’nda gençler kategorisinde ana tablo oynamaya hak kazandı. Teniste 2007 yılından bu yana, ITF gençler turnuvalarında 1425. sıradan 87. sıraya yükselen milli tenisçi, junior kategorisindeki ilk ve tek Türk tenisçi olarak yarın Avustralya’ya gidecek.

Haberin Devamı

Buz kestik!
İstanbul’da devam eden 20 Yaş Altı Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası’nda Milli Takımımız üçüncü maçında da İzlanda’ya 8-2 yenildi, B Grubu maçlarını son sırada tamamladı. Ay-yıldızlı ekibimiz Silivrikapı Buz Pisti’nde oynanan maçın periyotlarını 0-3, 2-3 ve 0-2 geride bitirdi. Diğer sonuçlar ise şöyle: A Grubu: Avustralya - Yeni Zelanda: 5-1, B Grubu: Kuzey Kore - Tayvan: 7-4