Skorer Haber turu

Haber turu

13.01.2011 - 02:24 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin yeri değişmedi...Minderde acı kayıp...3. modafinil vakası!...Lakers fırtınası...Halkbank'ın rakibi Çankaya... Konuk Şenoğlu...

Haber turu

Türkiye’nin yeri değişmedi
FIFA, aylık dünya sıralamasını açıkladı. Türkiye’nin 31. sıradaki yerinde kaldığı sıralamada, 2010 Dünya Kupası şampiyonu İspanya, liderliğini sürdürdü. Hollanda’nın 2., Almanya’nın 3. sıradaki yeri değişmedi. A Milliler’in 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Grubu’ndaki rakiplerinden Avusturya 46, Belçika 58, Azerbaycan 97, Kazakistan ise 137. sırada yer aldı.

Minderde acı kayıp
Uluslararası Güreş Federasyonları Birliği’nin (FILA) eski başkanı Milan Ercegan hayatını kaybetti. Sırbistan’ın başkenti Belgrad yakınlarındaki çiftliğinde 95 yaşında hayatını kaybeden Ercegan için yarın tören düzenlenecek. FILA Başkanı Raphael Martinetti, yayımladığı taziye mesajında Ercegan’ı, "Uluslararası federasyonların modernleşme sürecinde FILA’yı bugünkü haline getiren kişi" olarak tanımladı.

3. modafinil vakası!
Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı’nın yıldızı Diana Taurasi ve Gençlerbirliği futbolcusu Orhan Şam’ın doping testlerinde rastlanan ‘modafinil’ maddesi bu kez de Bayanlar Birinci Ligi ekiplerinden Ceyhan Belediyesi’nde forma giyen Monique Coker’de çıktı. Panküp Kayseri maçının ardından doping testine giren 28 yaşındaki ABD’li oyuncunun A numunesinin pozitif çıktığı ve yasaklı maddenin de modafinil olduğu öğrenildi.

Lakers fırtınası
NBA'in son şampiyonu Los Angeles Lakers, Cleveland Cavaliers’ı 55 sayı farkla (112-57) yenerek üst üste 5. galibiyetini aldı. 7 oyuncunun çift haneli sayılara ulaştığı Lakers’ta Pau Gasol 13 sayı, 14 ribauntla 'double-double' yaptı. Atlanta Hawks ile Ersan İlyasova'nın takımı Milwaukee Bucks arasındaki maç ise, Atlanta’daki kötü hava koşulları nedeniyle ertelendi.

Diğer sonuçlar
Indiana-Philadelphia: 111-103
Washington-Sacramento: 136-133
Minnesota-San Antonio: 96-107
Denver-Phoenix: 132-98
Portland-New York: 86-100

Halkbank'ın rakibi Çankaya

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde bugün Halkbank, Çankaya Belediyesi'ni konuk edecek. Başkent Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma 18.00'de başlayacak. Ligde 12 maç sonunda ev sahibi 4., konuk ekip ise 10. sırada yer alıyor.

Konuk Şenoğlu
Hakan Artış ve Yonca Oskay’ın hazırlayıp sunduğu ve Sky Türk'ten canlı olarak ekrana gelen Sportmen'in bu haftaki konuğu teniste ülkemizin gururu olan İpek Şenoğlu. Programda Ali'nin Köşesi'nde ise halkın tecrübeli sporcu için soru ve görüşleri yayınlanacak. Sportmen bugün 22.00'de.

Yazarlar