Skorer Haber turu

Haber turu

11.02.2011 - 01:09 | Son Güncellenme:

Minderde heyecan başlıyor... Rekor kırıldı... Sirkülasyon arttı... En milli Casillas... Arslan tanıtıldı... Parayı çime gömdüler... Serdar Taşçı pişman değil... Sarı Melekler Sportmen’de...

Haber turu

Minderde heyecan başlıyor

39. Uluslararası Yaşar Doğu Serbest Güreş ile 2. Golden Grand Prix Bayanlar Güreş Turnuvaları bugün başlıyor. Ahmet Cömert Spor Salonu’nda gerçekleşecek etkinlikler saat 13.00’de, serbestte 55 ve 74 kilolarda, bayanlarda 48, 59 ve 72 kilolarda yapılacak eleme müsabakalarıyla başlayacak. Güreş Federasyonu Başkanı Osman Aşkın Bak kıran kırana müsabakalara tanık olmaları için tüm güreşseverleri salona davet etti.

Haberin Devamı

Rekor kırıldı

İranlı Satranççı İhsan Ghaem-Maghami, İran’ın başkenti Tahran’daki, Şehid Beheşti Üniversitesi’nde düzenlenen etkinlikte dünya simultane satranç oynama rekorunu kırdı. Bir satranççının aynı anda birden fazla sayıda rakibe karşı oynaması olarak tanımlanan simultane satranç oynama gösterisinde 604 kişiyle karşılaşan büyük ustanın yeni Guiness rekorunun sahibi olduğu bildirildi. Ghaem-Maghami, karşılaşmaların 590’ını kazandı.

Sirkülasyon arttı

FIFA futbolda ara transfer döneminde rekor kırıldığını açıkladı. Birlikten yapılan açıklamada 2451 oyuncunun bu dönemde kulüp değiştirdiği belirtilirken, bu rakamın geçen sezona göre % 104’lük bir artışa karşılık geldiği ifade edildi. Açıklamada ara transferde kulüplerin yaklaşık 234 milyon euro harcadığı da kaydedildi.

Haberin Devamı

En milli Casillas

İspanya Milli Takımı’nın ve Real Madrid’in kaptanı kaleci İker Casillas, 158 maçla milli formayı en fazla giyen futbolcu oldu. İspanya’nın önceki gün Kolombiya’yı 1-0 yendiği dostluk maçında 158. kez milli olan Casillas, milli formayı ilk kez 14 yaşındayken giymişti. Başarılı eldiven, 157 maçla eski Barcelonalı kaleci Andoni Zubizarreta’ya ait olan rekoru kırdı.

Arslan tanıtıldı

Alman Die Welt gazetesi, Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw’ün Türk menajeri Harun Arslan’ı tanıttı. “Kim bu, Löw’ün gözü kapalı güvendiği adam” başlığı ile verilen haberde, Arslan’ın kamuoyunda tanınmamasına rağmen Almanya’daki futbola etkisinin büyük olduğu belirtildi. Arslan’ın Löw’ü Fenerbahçe’ye getirdiği belirtilerek, Löw’ün Arslan hakkında söylediği, “Şüphe duyduğum zor zamanlarda beni güçlendirdi” ifadelerine yer verildi.

Parayı çime gömdüler

İspanyol ekibi Barcelona, sahası Nou Camp’a gözü gibi bakıyor. Daily Mirror’ın haberine göre Şampiyonlar Ligi’nde 8 Mart’ta İngiltere’nin Arsenal takımıyla kendi evinde karşılaşacak olan Katalan ekibi, Nou Camp’ın zemini için tam 350.000 poundluk bir harcama yaptı. Özel çim düzenleme araçlarının ve ultraviole ekipmanların kullanıldığı çalışmalarla zemine en düzgün formun kazandırılmaya çalışıldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Serdar Taşçı pişman değil

Stuttgart’ta oynayan Türk kökenli oyuncu Serdar Taşçı, Alman Milli Takımı’nı seçtiği içinhiçbir pişmanlık duymadığını belirtti. Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink’in yurt dışından Türk kökenli oyuncuları kadroya almasını doğal karşıladığını belirten Serdar, kadronun yenilendiğini ifade ederek, “Yoluna bu şekilde devam ederse Türkiye EURO 2012’ye katılma şansını elde edebilir” dedi.

Sarı Melekler Sportmen’de

Hakan Artış ile Yonca Oskay’ın birlikte sunduğu Sportmen’de bu haftanın konuğu Dünya Şampiyonu Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı’nın oyuncuları olacak. İlgi ile izlenen program bugün saat 22.00’de Skyturk’te ekranlara gelecek.

SPOR TOTO 3. LİG’DE DÜN

3. Grup
Kırıkkale-Yalova: 1-2
Kastamonu-Kepez Bld: 0-0
Gölcük-Zeytinburnu: 3-0
Sancaktepe-Denizli Bld: 0-1
Siirtspor-Beylerbeyi: 1-3
G.Osmanpaşa-Pazar: 2-0
Araklıspor-Karsspor: 0-0
Kırıkhan-Torbalı: 3-1
Keçiören-D.Bakır BŞB: 1-1

Yazarlar