Skorer HABER TURU

HABER TURU

25.02.2011 - 02:06 | Son Güncellenme:

Numuneler Köln'e, Özat dönemi bitti, ‘Bugün olsa ayrılırdım’, Eyüp’e ağır fatura, Lazere geçit yok, Elvan’ın mutlu günü

HABER TURU

Numuneler Köln'e
Türkiye Futbol Federasyonu, maçlardan sonra alınan numunelerin testini Köln’deki Doping Kontrol Merkezi’nde yaptırmaya başladığını bildirdi. Açıklamada, "Son dönemde kamuoyunun gündeminde olan doping testleri ile ilgili TFF Dopingle Mücadele Kurulu ile görüşmeler yapan TFF Yönetim Kurulu, futbol alanında faaliyet gösteren kişi ve kurumların menfaatlerini korumasını ana öncelik görerek, numunelerin Hacettepe Üniversitesi Doping Kontrol Merkezi yerine Köln’deki merkeze gönderilmesine karar verdi" denildi.

Haberin Devamı

Özat dönemi bitti
Ankaragücü yönetimi, karşılıklı olarak anlaştığı teknik direktör Ümit Özat ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, Ümit Özat ile görüşülerek, sözleşmesinin hafta sonu oynanacak Gençlerbirliği maçı sonrasında karşılıklı olarak sonlandırma kararı alındığı bildirildi.

‘Bugün olsa ayrılırdım’
Bayern Münih forması giyen Hamit Altıntop, sözleşmesinin uzatılması görüşmelerinin ertelenmesini doğru bulduğunu söyledi. Alman Kicker dergisine konuşan milli futbolcumuz, bu süre içersinde daha doğru bir karar alabileceğini belirterek "Bugün karar vermem gerekse zor da olsa Bayern'den ayrılırdım" dedi. Arjen Robben'in Alman ekibine katılmasından beri istediği ölçüde forma şansı bulmakta zorlanan Hamit için Türk, Rus ve Alman ekiplerinin takipte olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

Eyüp’e ağır fatura
PFDK, Eyüpspor’a, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Tokatspor’u ağırladığı ve 90+3. dakikada yediği golle mağlup olduğu maçın ardından yaşanan olaylar nedeniyle ağır fatura çıkardı. Kurul, İstanbul ekibine beş maçı tarafsız sahada seyircisiz oynama, üç resmi müsabakayı da kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verdi.

Lazere geçit yok
UEFA lazere geçit vermiyor. Marsilya ve Manchester United arasında önceki gün Fransa’da oynanan Şampiyonlar Ligi maçında, ev sahibi ekibin taraftarlarının Manchesterlı Nani’nin yüzüne lazer ışığı tutmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı. UEFA 3 sene önce bir Lyon taraftarının Cristiano Ronaldo’ya lazer ışığı tutması nedeniyle Fransız kulübüne 3,200 euro ceza kesmişti.

Elvan’ın mutlu günü
Türk atletizminin rekortmen sporcusu Elvan Abeylegesse sonunda muradına eriyor ve uzatmalı nişanlısı Semeneh Debelie ile dünya evine giriyor. Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonlarında kazandığı madalyalarla pistin yüzünü güldüren milli atlet, bugün sporcusu olduğu Enka'nın İstinye'deki tesislerinde mutluluğa ilk adımını atacak. Elvan'ın düğününe spor ve siyaset dünyasından birçok ünlünün katılması bekleniyor.

Çetinkaya ve Güney Sportmen'de
Hakan Artış ve Yonca Oskay'ın hazırlayıp sunduğu Sportmen'in bu haftaki konukları ralli pilotu Burcu Çetinkaya ve co-pilotu Çiçek Güney olacak. Programda ayrıca Ali'nin köşesinde sokak röportajları da yayınlanacak. Sportmen bugün 22.00'de Skytürk'te.

Haberin Devamı

Dernek kuruldu
Merkezi İstanbul'da bulunan "Egzersiz ve Spor Psikolojisi Derneği" ülkemizin spor bilimleri alanında önemli isimlerini bir araya getirerek kuruldu. Derneğin kurucu yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor: Prof. Dr. Turgay Biçer (Başkan); Prof.Dr. Şefik Tiryaki, Yrd.Doç.Dr. Ziya Koruç (Başkan Yrd.), Doç Dr. Leyla Tavacıoğlu (Sayman), Yrd. Doç. Dr. Zeynep Dinç (Sekreter); Prof.Dr. Birol Doğan, Prof.Dr. F.Hülya Aşçı, Prof.Dr. Füsun Kuter, Prof.Dr. Seyhan Hasırcı.

Yazarlar