Skorer Haber turu

Haber turu

08.04.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Duygusal Hilbert!, İzin ödülü, Biletler 10 lira, Irkçı tacize 10 bin $ ceza, Çekiç’te altın, Muratpaşa’nın gözü yüksekte, Christoph Daum doğru tercih, Murat’a iki maç, Bir taraftar öldü, Boğazın Sultanları 2. Lig’e yükseldi, Ataköy’de kupa sahibini bulacak, Ömer Onan Sportmen’de

Haber turu

Duygusal Hilbert!,
Tayfur Havutçu’nun göreve gelmesiyle bir anda kendini tribünde bulan Hilbert’in, büyük moral bozukluğu yaşadığı, hatta tesislerde ağladığı bildirildi. Havutçu ile bu konuda bir görüşme yapan Alman oyuncu ile Almanca konuşan genç teknik adamın, "Sen kötü bir oyuncu değilsin ama maalesef yabancı kontenjanından dolayı elim kolum bağlanıyor" dediği öğrenildi. Hilbert’in, Gaziantep maçındaki performansını beğenen Havutçu maçtan sonra oyuncusunu özel olarak tebrik etti.

İzin ödülü
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Gaziantepspor’u 3-0 yenerek büyük bir avantaj yakalayan Beşiktaş’ta futbolcular günü izinli olarak geçirdi. Bu arada, kaptan Guti'nin sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa maçında forma giyemeyeceği açıklandı. Kulüp doktoru Devrim Urgun, sağ ayak bileğine darbe alan ve buna bağlı burkulma yaşayan Guti’nin tedavisinin bir haftayı bulabileceğini söyledi.

Biletler 10 lira
Spor Toto Süper Lig’de Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında 11 Nisan Pazartesi günü yapılacak maçın bilet fiyatı 10 lira olarak belirlendi. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak maçta ev sahibi Kasımpaşalı ve konuk Beşiktaşlı taraftar müsabakayı, Biletix’ten 10 liraya satışa sunulan biletlerle izleyebilecek.

Irkçı tacize 10 bin $ ceza
Rusya Futbol Federasyonu, Zenit Petersburg Kulübü'ne, bir taraftarının Anzhi Makhachkala takımında forma giyen Brezilyalı Roberto Carlos'a muz göstermesi nedeniyle 10 bin dolar ceza verdi. Rus basını geçen ay Anzhi Makhachkala ile Zenit Petersburg arasında oynanan lig maçı için sahaya çıkan oyuncular arasındaki Roberto Carlos’a, tribündeki bir taraftarın soyulmuş muz uzattığını duyurmuş ve basında yayımlanan bir fotoğrafta bir Zenit taraftarının parmaklıkların arasından kolunu uzatarak muzu Carlos’a gösterdiği görülmüştü.

Çekiç’te altın
Antalya’da devam eden 4. Uluslararası Görme Engelliler Dünya Oyunları’nda çekiç atmada Mustafa Çakmak altın, Enis Furkan Aydın bronz madalya kazandı. Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından organize edilen ve Zeytinköy Spor Kompleksi’nde devam eden 4. IBSA Görme Engelliler Dünya Oyunları’nda çekiç atmada erkeklerde Türk sporcu Mustafa Çakmak 24.27 metre ile altın, Polonya’dan Wietecki Marek 23.63 metre ile gümüş, Türk sporcu Enis Furkan Aydın 21.18 metre ile bronz madalyanın sahibi oldular.

Muratpaşa’nın gözü yüksekte
Challange Cup’da Ukrayna’nın Spartak Kiev takımını eleyerek 4’lü finallere kalan Muratpaşa Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, hafta sonu Hollanda’da oynayacağı yarı finalin ilk maçına hazırlanıyor. Hollanda Hentbol Federasyonu’nun pilot takımı olan Handbal Academia’yı evinde yenip, ikinci maça avantaj elde etmek isteyen Antalya temsilcisinin hedefi kupayı Antalya’ya getirmek..

Christoph Daum doğru tercih
Bundesliga takımlarından Eintacht Frankfurt’un Yönetim Kurulu Başkanı Bruchhagen, teknik direktör Christoph Daum’un takımın başına getirilmesini olumlu bulduğunu belirtti. Daum ile uzun bir beraberlik hedeflediklerini belirten Bruchhagen, “Daum’un getirilmesi doğru ve iyi bir karardı. Daum’un ikinci ligde görev yapmayacağını biliyorum. Ancak Bundesliga’da kalmak için iyi bir şansımız var” diye konuştu.

Murat’a iki maç
Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Manisasporlu Murat Erdoğan’a, Gençlerbirliği maçında, rakip takım oyuncusuna yönelik hakareti nedeniyle takdiren 2 resmi müsabakadan men cezası verdi. Kurul ayrıca Ankaragücü’ne 70 bin, Fenerbahçe ve Bursaspor’a 7 bin 500’er, Galatasaray’a da toplam 10 bin lira ceza kesti.

Bir taraftar öldü
Belçika’da Standart Liege ve Gent takımları arasında oynanan kupa yarı final maçı sırasında tribünden düşen bir taraftar öldü. La Derniere Heure gazetesinin haberinde, Standart Liege’in 4-2 kazandığı maçta bir Liege taraftarının tribünden düşerek hayatını kaybettiği bildirildi. Olayın görgü tanığı, “Taraftar dengesini kaybetti ve kafasının üzerine düştü” dedi.

Boğazın Sultanları 2. Lig’e yükseldi
wSarıyer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, finallerdeki üç maçını kazanıp 2. Lig’e çıktı. Son karşılaşmasında Trabzon İdman Ocağı ile oynayan Sarıyer, Başkent Spor Salonu’nda oynanan maçtan 25-17, 24-26, 25-10 ve 25-14’lük setlerle 3-1 galip geldi. İkinci Lige yükselme başarısı gösteren takımlara Aroma Voleybol Ligleri sponsoru Aroma’nın Halkla İlişkiler Müdürü Sinem Uğurgün özel ödüllerini verdi. Dereceye giren takımların şilt ve madalyalarını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık taktı. Finaldeki maçları izlemek üzere Ankara’ya gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, 2. Lig’e çıkan bayan voleybol takımını kutladı.


Ataköy’de kupa sahibini bulacak
wDenizBank ile Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü’nün (TAYK) birlikte düzenlediği DenizBank-TAYK Trofesi yarışları devam ediyor. Trofenin ikinci yarışı olan ERGO-Fahir Çelikbaş Kupası-II, yarın Ataköy parkurunda yapılacak. Yarışın ilk sınıfının startı saat 11.00’de Ataköy Marina açıklarında verilecek.

Ömer Onan Sportmen’de
wSporun VIP adresi SPORTMEN ’de Hakan Artış ve Yonca Oskay ’ın bu haftaki konuğu Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Kaptanı Ömer Onan olacak. Milli basketbolcunun pek çok konuda çarpıcı bilgiler vereceği program Sky Türk’te bu akşam saat 22.00’de ekranlara gelecek.

SPOR TOTO 3. LİG’DE DÜN 2. GRUP
K.Maraş-Keçiören S.: 0-0
A. Üsküdar 1908-Orhangazi: 0-0
Yalıspor-A.Karahisar: 0-0
Sivas 4 Eylül-Altınordu: 2-0
Batman Petrol-OYAK Renault: 0-0
Gümüşhane-Kırklareli: 2-0
Darıca Gençler-Y. Yozgat: 1-1
Y. İskenderun-Isparta: 1-0

Yazarlar