Skorer Haber Turu

Haber Turu

29.04.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Efsane ikili... Finalde 5 Türk... Şampiyonlar Sportmen’de... 2. Lig’de heyecan... Açılış liderden... Filede yarı final başlıyor...

Haber Turu

OFFSHORE
Efsane ikili
Alpay Akdilek ve Kerem Tuncer İkilisi Architon 2011 Dünya Offshore 225 Şampiyonası’nda yeniden beraber yarışacaklarını açıkladılar. 2007’de Dünya Şampiyonu, 2008 ve 2009’da hem Dünya hem Türkiye Şampiyonu olan ikili Stihl teknesi ile yarışacaklar. 2010’da istedikleri performansı sergileyemeyen Kerem Tuncer teknik bir çok şansızlık sonucu sezonu ikinci olarak bitirmişti. 2011 yılında yine şampiyonluk mücadelesi yapacaklarını açıklayan ikili,” Efsane geri dönüyor. Herkes ayağını denk alsın” diyerek rakiplerine gözdağı verdi.

BOKS
Finalde 5 Türk
1. DÜNYA Genç ve Yıldız Bayanlar Boks Şampiyonası’nda, yıldızlarda 5 Türk sporcu finale yükseldi. Kepez Erdal Öner Spor Salonu’nda yapılan eleme karşılaşmalarında, yıldızlarda 44-46 kiloda Neriman İstik, 50 kiloda Ülkü Demir, 57 kiloda Reyhan Çakır, 66 kiloda Nurşah Çelik ve 75 kiloda Şerife Karakoç, cumartesi günü yapılacak final müsabakalarında mücadele etmeye hak kazandılar.

BASKETBOL
Şampiyonlar Sportmen’de
HAKAN Artış ve Yonca Oskay’ın hazırlayıp sunduğu Sportmen’in bu haftaki konukları Şampiyon Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı oyuncuları Birsel Vardarlı, Şaziye İvegün ve antrenör Aydın Uğuz olacak. Sportmen bugün 22.00’de Sky Türk’te.

2. Lig’de heyecan
Basketbolda Erkekler 2. Ligi final maçlarına bugün start verilecek. 4 takımın mücadele edeceği maçlar sonunda ilk iki sırayı alan ekipler gelecek sezon Beko Basketbol Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanacak. İlk etabı Abdi İpekçi Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek final grubunun ikinci etabı ise 6-8 Mayıs tarihleri arasında Eskişehir’de oynanacak. İlk gün programı şöyle: 17.00 Genç Banvitliler-Hacettepe Üniversitesi, 19.00 Selçuk Üniversitesi-Kepez Belediyesi.

Açılış liderden
Beko Basketbol Ligi’nde 29. haftanın açılış mücadelesi Fenerbahçe Ülker ile Mersin Büyükşehir Belediyesi arasında Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak. Saat 20.00’de başlayacak mücadele Spormax’ten yayınlanacak.

VOLEYBOL
Filede yarı final başlıyor

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde play-off yarı final heyecanı bugün İstanbul’da başlayacak. Serinin ilk maçında Eczacıbaşı VitrA ile Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom bugün 19.00’da Burhan Felek Spor Salonu’nda kozlarını paylaşacak. Büyük mücadele Sports TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Yazarlar